• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus (tešlai)
  • 2 česnakų
  • šiek tiek čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 stiklinės petražolių (smulkintos)
  • 4 vienetai pomidorų pastos (nedideli)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų kiaulės faršo
  • 200 gramų jautienos faršo
  • šiek tiek kiaušinių
  • 1 vienetas kiaušinių (tešlai)
  • 450 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 200 mililitrų pieno (tešlai)
  • šiek tiek druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos (tešlai)
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus (tešlai)
  • 5 gramai mielių (tešlai)
  • 150 gramų sūris

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mieles ištirpinti šiltame piene ir supilti į jį plaktą kiaušinį, druską, cukrų, aliejų ir miltus. Užminkyti tešlą, patepti jos viršų aliejumi, uždengti rankšluosčiu ir pastatyti į šiltą vietą 40 min.
    Smulkintą česnaką ir svogūną pakepinti aliejuje. Sudėti faršą, pasūdyti, suberti pipirus, čiobrelius. Į iškeptą faršo įdarą suberti petražoles ir išmaišyti.
    Padalinti tešlą į 4 dalis ir iškočioti 4 picos papločius.
    Kepimo skardą padengti kepimo popieriumi ir įdėti vieną paplotį. Ant viršaus uždėti įdaro, palikus 2 cm pločio kraštus: 1/4 faršo, pomidorų kubelius, 1/4 šaukštelio citrinos sulčių, 1/4 tarkuoto sūrio. Papločio kraštus užlenkti ir patepti kiaušinio plakiniu. Taip pat paruošti kitus 3 papločius.
    Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių ir kepti picą apie 15 min.

Autorius: Smiltė

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus (tešlai)
  • 2 česnakų
  • šiek tiek čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 stiklinės petražolių (smulkintos)
  • 4 vienetai pomidorų pastos (nedideli)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų kiaulės faršo
  • 200 gramų jautienos faršo
  • šiek tiek kiaušinių
  • 1 vienetas kiaušinių (tešlai)
  • 450 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 200 mililitrų pieno (tešlai)
  • šiek tiek druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos (tešlai)
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus (tešlai)
  • 5 gramai mielių (tešlai)
  • 150 gramų sūris

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mieles ištirpinti šiltame piene ir supilti į jį plaktą kiaušinį, druską, cukrų, aliejų ir miltus. Užminkyti tešlą, patepti jos viršų aliejumi, uždengti rankšluosčiu ir pastatyti į šiltą vietą 40 min.
    Smulkintą česnaką ir svogūną pakepinti aliejuje. Sudėti faršą, pasūdyti, suberti pipirus, čiobrelius. Į iškeptą faršo įdarą suberti petražoles ir išmaišyti.
    Padalinti tešlą į 4 dalis ir iškočioti 4 picos papločius.
    Kepimo skardą padengti kepimo popieriumi ir įdėti vieną paplotį. Ant viršaus uždėti įdaro, palikus 2 cm pločio kraštus: 1/4 faršo, pomidorų kubelius, 1/4 šaukštelio citrinos sulčių, 1/4 tarkuoto sūrio. Papločio kraštus užlenkti ir patepti kiaušinio plakiniu. Taip pat paruošti kitus 3 papločius.
    Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių ir kepti picą apie 15 min.

Autorius: Smiltė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų