INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas margarino
- 1/3 vieneto morkų
- 1 vienetas petražolių
- 0.5 vieneto svogūnų
- 1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo
- 6 valgomieji šaukštai raugintų kopūstų
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
- šiek tiek sultinio
- 10 gramų grybų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Rauginti kopūstai išplaunami šaltu vandeniu, prie jų pridedama pomidorų padažo, truputį sultinio ar vandens ir troškinama, kol suminkštės kopūstai. Tada dedama riebaluose pakepintų prieskoninių daržovių ir dar truputį patroškinama.
Į verdantį grybų sultinį sudedami troškinti kopūstai, pasūdoma ir užvirinama. Tiekiant, sudedami kapoti virti grybai, grietinė, pabarstoma petražolių lapeliais.
REKLAMA