• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas margarino
  • 1/3 vieneto morkų
  • 1 vienetas petražolių
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo
  • 6 valgomieji šaukštai raugintų kopūstų
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės
  • šiek tiek sultinio
  • 10 gramų grybų (džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Rauginti kopūstai išplaunami šaltu vandeniu, prie jų pridedama pomidorų padažo, truputį sultinio ar vandens ir troškinama, kol suminkštės kopūstai. Tada dedama riebaluose pakepintų prieskoninių daržovių ir dar truputį patroškinama.
    Į verdantį grybų sultinį sudedami troškinti kopūstai, pasūdoma ir užvirinama. Tiekiant, sudedami kapoti virti grybai, grietinė, pabarstoma petražolių lapeliais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų