INGREDIENTAI:
- 5 vienetai svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (litre)
- 1 valgomasis šaukštas baltojo vyno
- 500 mililitrų vandens
- 4 valgomieji šaukštai sviesto (litre)
- 1 vienetas sultinio (knorr buljonete (vištienos))
- 100 gramų duonos (skrudinta su sūriu)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą.
Apkepkite svogūnus, tada dėkite du šaukštus miltų ir supilkite vyną. Viską kepinti, kol skystis išgaruos.
Į verdantį vandenį su sultiniu pilame apkepintus svogūnus.
Patiekti karštą su sūrio skrebučiu.
Autorius: Miglė
INGREDIENTAI:
- 5 vienetai svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (litre)
- 1 valgomasis šaukštas baltojo vyno
- 500 mililitrų vandens
- 4 valgomieji šaukštai sviesto (litre)
- 1 vienetas sultinio (knorr buljonete (vištienos))
- 100 gramų duonos (skrudinta su sūriu)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą.
Apkepkite svogūnus, tada dėkite du šaukštus miltų ir supilkite vyną. Viską kepinti, kol skystis išgaruos.
Į verdantį vandenį su sultiniu pilame apkepintus svogūnus.
Patiekti karštą su sūrio skrebučiu.
Autorius: Miglė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI