• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (litre)
  • 1 valgomasis šaukštas baltojo vyno
  • 500 mililitrų vandens
  • 4 valgomieji šaukštai sviesto (litre)
  • 1 vienetas sultinio (knorr buljonete (vištienos))
  • 100 gramų duonos (skrudinta su sūriu)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.

    Keptuvėje ištirpinkite sviestą.

    Apkepkite svogūnus, tada dėkite du šaukštus miltų ir supilkite vyną. Viską kepinti, kol skystis išgaruos.

    Į verdantį vandenį su sultiniu pilame apkepintus svogūnus.

    Patiekti karštą su sūrio skrebučiu.

Autorius: Miglė

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (litre)
  • 1 valgomasis šaukštas baltojo vyno
  • 500 mililitrų vandens
  • 4 valgomieji šaukštai sviesto (litre)
  • 1 vienetas sultinio (knorr buljonete (vištienos))
  • 100 gramų duonos (skrudinta su sūriu)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.

    Keptuvėje ištirpinkite sviestą.

    Apkepkite svogūnus, tada dėkite du šaukštus miltų ir supilkite vyną. Viską kepinti, kol skystis išgaruos.

    Į verdantį vandenį su sultiniu pilame apkepintus svogūnus.

    Patiekti karštą su sūrio skrebučiu.

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų