• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas apelsinų (žievė tarkuota)
  • 120 gramų cukraus
  • 120 gramų migdolų (malti)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 50 gramų kvietinių miltų
  • 80 gramų juodojo šokolado
  • 125 gramai varškės
  • 120 gramų sviesto
  • 100 gramų džemo (abrikosinis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą išsukti su cukrumi ir kiaušinių tryniais. Sudėti miltus, migdolus, apelsino žievelę ir varškę.
    Baltymus suplakti su žiupsneliu druskos, įmaišyti atsargiai į tešlą.
    Sukrėsti tešlą į kepimo formą, padengtą popieriumi, išteptu sviestu. Išlyginti.
    Kepti 180 laipsnių orkaitėje 45 min.
    Pyragą atvėsinti.
    Šokoladą sutarkuoti.
    Ištepti pyragą džemu ir apibarstyti šokoladu.

Autorius: Lina

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas apelsinų (žievė tarkuota)
  • 120 gramų cukraus
  • 120 gramų migdolų (malti)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 50 gramų kvietinių miltų
  • 80 gramų juodojo šokolado
  • 125 gramai varškės
  • 120 gramų sviesto
  • 100 gramų džemo (abrikosinis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą išsukti su cukrumi ir kiaušinių tryniais. Sudėti miltus, migdolus, apelsino žievelę ir varškę.
    Baltymus suplakti su žiupsneliu druskos, įmaišyti atsargiai į tešlą.
    Sukrėsti tešlą į kepimo formą, padengtą popieriumi, išteptu sviestu. Išlyginti.
    Kepti 180 laipsnių orkaitėje 45 min.
    Pyragą atvėsinti.
    Šokoladą sutarkuoti.
    Ištepti pyragą džemu ir apibarstyti šokoladu.

Autorius: Lina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų