INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas apelsinų (žievė tarkuota)
- 120 gramų cukraus
- 120 gramų migdolų (malti)
- 4 vienetai kiaušinių
- 50 gramų kvietinių miltų
- 80 gramų juodojo šokolado
- 125 gramai varškės
- 120 gramų sviesto
- 100 gramų džemo (abrikosinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą išsukti su cukrumi ir kiaušinių tryniais. Sudėti miltus, migdolus, apelsino žievelę ir varškę.
Baltymus suplakti su žiupsneliu druskos, įmaišyti atsargiai į tešlą.
Sukrėsti tešlą į kepimo formą, padengtą popieriumi, išteptu sviestu. Išlyginti.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje 45 min.
Pyragą atvėsinti.
Šokoladą sutarkuoti.
Ištepti pyragą džemu ir apibarstyti šokoladu.
Autorius: Lina
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas apelsinų (žievė tarkuota)
- 120 gramų cukraus
- 120 gramų migdolų (malti)
- 4 vienetai kiaušinių
- 50 gramų kvietinių miltų
- 80 gramų juodojo šokolado
- 125 gramai varškės
- 120 gramų sviesto
- 100 gramų džemo (abrikosinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą išsukti su cukrumi ir kiaušinių tryniais. Sudėti miltus, migdolus, apelsino žievelę ir varškę.
Baltymus suplakti su žiupsneliu druskos, įmaišyti atsargiai į tešlą.
Sukrėsti tešlą į kepimo formą, padengtą popieriumi, išteptu sviestu. Išlyginti.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje 45 min.
Pyragą atvėsinti.
Šokoladą sutarkuoti.
Ištepti pyragą džemu ir apibarstyti šokoladu.
Autorius: Lina
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI