• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 100 mililitrų acto (obuolių, arba 9%)
  • 1 litras vandens
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • šiek tiek prieskonių (mišinys konservavimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pastaba: Jeigu naudosite vyno actą, jo reikės 150 ml.

    Kol verda marinatas, į didelį puodą prismulkinu kalafijorų, griežinėliais pripjaustau agurkų ir gerai išmaišau. Į iškaitintus stiklainius dedu po šaukštą prieskonių mišinio, standžiai prigrūdu daržovių. Užpilu verdančiu marinatu ir iškart užsukus dedu dangteliais žemyn bei užkloju kailiniais.

    Labai greitas ir paprastas marinavimo būdas, o skonis nepakartojamas.
    Skanaus.

Autorius: Kumucia

INGREDIENTAI:

  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 100 mililitrų acto (obuolių, arba 9%)
  • 1 litras vandens
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • šiek tiek prieskonių (mišinys konservavimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pastaba: Jeigu naudosite vyno actą, jo reikės 150 ml.

    Kol verda marinatas, į didelį puodą prismulkinu kalafijorų, griežinėliais pripjaustau agurkų ir gerai išmaišau. Į iškaitintus stiklainius dedu po šaukštą prieskonių mišinio, standžiai prigrūdu daržovių. Užpilu verdančiu marinatu ir iškart užsukus dedu dangteliais žemyn bei užkloju kailiniais.

    Labai greitas ir paprastas marinavimo būdas, o skonis nepakartojamas.
    Skanaus.

Autorius: Kumucia

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų