Pastaba: Jeigu naudosite vyno actą, jo reikės 150 ml.
Kol verda marinatas, į didelį puodą prismulkinu kalafijorų, griežinėliais pripjaustau agurkų ir gerai išmaišau. Į iškaitintus stiklainius dedu po šaukštą prieskonių mišinio, standžiai prigrūdu daržovių. Užpilu verdančiu marinatu ir iškart užsukus dedu dangteliais žemyn bei užkloju kailiniais.
Labai greitas ir paprastas marinavimo būdas, o skonis nepakartojamas. Skanaus.
Autorius: Kumucia
INGREDIENTAI:
5 valgomieji šaukštai cukraus
100 mililitrų acto (obuolių, arba 9%)
1 litras vandens
1 valgomasis šaukštas druskos
šiek tiek prieskonių (mišinys konservavimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pastaba: Jeigu naudosite vyno actą, jo reikės 150 ml.
Kol verda marinatas, į didelį puodą prismulkinu kalafijorų, griežinėliais pripjaustau agurkų ir gerai išmaišau. Į iškaitintus stiklainius dedu po šaukštą prieskonių mišinio, standžiai prigrūdu daržovių. Užpilu verdančiu marinatu ir iškart užsukus dedu dangteliais žemyn bei užkloju kailiniais.
Labai greitas ir paprastas marinavimo būdas, o skonis nepakartojamas. Skanaus.