Į puoda dėti supjaustytą nedideliais gabaliukais jautieną, svogūną, česnaką, alyvuoges, į 4 dalis supjaustytus pomidorus, užpilti vynu ir palaikyti šaldytuve per naktį. Ant mažos ugnies troškinti apie 2 - 3 val, jei reikia, įpilti dar vandens. Pagardinti druska, pipirais, pabarstyti žolelėmis. Patiekti su ryžiais.
Autorius: ieva
INGREDIENTAI:
šiek tiek alyvuogių (juodosios)
1 vienetas česnakų (galvutė)
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas morkų
2 vienetai pomidorų pastos
1 vienetas svogūnų
350 gramų jautienos
1 litras raudonojo vyno (sausas)
šiek tiek druskos
šiek tiek žalumynų (Provanso)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į puoda dėti supjaustytą nedideliais gabaliukais jautieną, svogūną, česnaką, alyvuoges, į 4 dalis supjaustytus pomidorus, užpilti vynu ir palaikyti šaldytuve per naktį. Ant mažos ugnies troškinti apie 2 - 3 val, jei reikia, įpilti dar vandens. Pagardinti druska, pipirais, pabarstyti žolelėmis. Patiekti su ryžiais.