• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek alyvuogių (juodosios)
  • 1 vienetas česnakų (galvutė)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 350 gramų jautienos
  • 1 litras raudonojo vyno (sausas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek žalumynų (Provanso)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puoda dėti supjaustytą nedideliais gabaliukais jautieną, svogūną, česnaką, alyvuoges, į 4 dalis supjaustytus pomidorus, užpilti vynu ir palaikyti šaldytuve per naktį.
    Ant mažos ugnies troškinti apie 2 - 3 val, jei reikia, įpilti dar vandens. Pagardinti druska, pipirais, pabarstyti žolelėmis. Patiekti su ryžiais.

Autorius: ieva

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek alyvuogių (juodosios)
  • 1 vienetas česnakų (galvutė)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 350 gramų jautienos
  • 1 litras raudonojo vyno (sausas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek žalumynų (Provanso)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puoda dėti supjaustytą nedideliais gabaliukais jautieną, svogūną, česnaką, alyvuoges, į 4 dalis supjaustytus pomidorus, užpilti vynu ir palaikyti šaldytuve per naktį.
    Ant mažos ugnies troškinti apie 2 - 3 val, jei reikia, įpilti dar vandens. Pagardinti druska, pipirais, pabarstyti žolelėmis. Patiekti su ryžiais.

Autorius: ieva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų