• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cinamono
  • 360 gramų cukraus pudros
  • šiek tiek lazdyno reišutų
  • 160 gramų žemės riešutų (malti, be lukštų)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 320 gramų kvietinių miltų
  • 320 gramų sviesto
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • šiek tiek uogienės (erškėtuogių ar kitokia)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišome viename dubenyje miltus, kepimo miltelius, 160 g cukraus pudros, cinamoną bei žemės riešutus.
    Įmušame 1 kiaušinį, sudedame minkštą sviestą ir išminkome tešlą.
    Paruoštą tešlą padedame 1 val. į šaldytuvą.
    Iš atšaldytos tešlos suformuojame apvalius sausainiukus ir kepame apie 10 min. 175 laipsnių temperatūroje.
    Iškepusius sausainiukus paliekame pravėsti ir pertepame erškėtuogių ar kita mėgstama uogiene.
    Perteptus sausainius apglaistome citrinos sulčių ir cukraus glaistu.
    Ant kiekvieno sausainio uždedame po 1 lazdyno riešutą.
    Skanaus!

Autorius: Aura

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cinamono
  • 360 gramų cukraus pudros
  • šiek tiek lazdyno reišutų
  • 160 gramų žemės riešutų (malti, be lukštų)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 320 gramų kvietinių miltų
  • 320 gramų sviesto
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • šiek tiek uogienės (erškėtuogių ar kitokia)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišome viename dubenyje miltus, kepimo miltelius, 160 g cukraus pudros, cinamoną bei žemės riešutus.
    Įmušame 1 kiaušinį, sudedame minkštą sviestą ir išminkome tešlą.
    Paruoštą tešlą padedame 1 val. į šaldytuvą.
    Iš atšaldytos tešlos suformuojame apvalius sausainiukus ir kepame apie 10 min. 175 laipsnių temperatūroje.
    Iškepusius sausainiukus paliekame pravėsti ir pertepame erškėtuogių ar kita mėgstama uogiene.
    Perteptus sausainius apglaistome citrinos sulčių ir cukraus glaistu.
    Ant kiekvieno sausainio uždedame po 1 lazdyno riešutą.
    Skanaus!

Autorius: Aura

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų