• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai aguonų
  • 1 vienetas bananų
  • 6 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • 170 gramų cukraus (rudasis)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 340 gramų kvietinių miltų
  • 170 gramų sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą išsukti su ruduoju cukrumi ir bananais. Sudėti kiaušinių trynius, aguonas ir vanilę ir išmaišyti. Įberti persijotus miltus su kepimo milteliais ir viską išmaišyti. Baltymus išplakti iki standžių putų ir sudėti paprastą cukrų. Išmaišyti. Į baltymų masę po truputį įmaišyti tešlą. Ją sukrėsti į kepimo formą ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje. Ar jau iškepė patikrinti mediniu pagaliuku. Skanaus.

Autorius: Agnė

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai aguonų
  • 1 vienetas bananų
  • 6 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • 170 gramų cukraus (rudasis)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 340 gramų kvietinių miltų
  • 170 gramų sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą išsukti su ruduoju cukrumi ir bananais. Sudėti kiaušinių trynius, aguonas ir vanilę ir išmaišyti. Įberti persijotus miltus su kepimo milteliais ir viską išmaišyti. Baltymus išplakti iki standžių putų ir sudėti paprastą cukrų. Išmaišyti. Į baltymų masę po truputį įmaišyti tešlą. Ją sukrėsti į kepimo formą ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje. Ar jau iškepė patikrinti mediniu pagaliuku. Skanaus.

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų