Sviestą išsukti su ruduoju cukrumi ir bananais. Sudėti kiaušinių trynius, aguonas ir vanilę ir išmaišyti. Įberti persijotus miltus su kepimo milteliais ir viską išmaišyti. Baltymus išplakti iki standžių putų ir sudėti paprastą cukrų. Išmaišyti. Į baltymų masę po truputį įmaišyti tešlą. Ją sukrėsti į kepimo formą ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje. Ar jau iškepė patikrinti mediniu pagaliuku. Skanaus.
Autorius: Agnė
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai aguonų
1 vienetas bananų
6 arbatiniai šaukšteliai cukraus
170 gramų cukraus (rudasis)
1 arbatinis šaukštelis vanilės
3 vienetai kiaušinių
340 gramų kvietinių miltų
170 gramų sviesto
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą išsukti su ruduoju cukrumi ir bananais. Sudėti kiaušinių trynius, aguonas ir vanilę ir išmaišyti. Įberti persijotus miltus su kepimo milteliais ir viską išmaišyti. Baltymus išplakti iki standžių putų ir sudėti paprastą cukrų. Išmaišyti. Į baltymų masę po truputį įmaišyti tešlą. Ją sukrėsti į kepimo formą ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje. Ar jau iškepė patikrinti mediniu pagaliuku. Skanaus.