Ponios Birutos aistra – kulinarija, jos receptai ir patarimai sugula į kulinarinį tinklaraštį „Romas and Mo“. O cepelinai yra ponios Birutos vizitinė kortelė – ji ypač mėgsta juos gaminti, o anūkai valgyti.
Greitas grietinėlės ir sultinio padažas
Vylius Blauzdavičius siūlo pagaminti gardų padažą. Tai labai greitai paruošiamas ir nuostabiai skanus padažas, su kuriuo ypatingai skanu tiekti tiek cepelinus, tiek vištienos patiekalus.
Receptą, ką pagamino Vylius, žiūrėkite vaizdo įraše.
Tobulas kumpio padažas cepelinams ir ne tik
Tomas Rimydis rekomenduoja rūkyto kumpio padažą. Nuostabus rūkyto kumpio padažas, kurį gardu tiekti ne tik su cepelinais, bet ir kitais bulvių patiekalais.
Receptą, ką pagamino Tomas, žiūrėkite vaizdo įraše.
Nostalgiškas spirgučių ir svogūnų padažas
Močiutė Biruta – legendinė tinklaraštininkė, žinanti, kaip paruošti nepakartojamo skonio padažą. Tai tobulas, nostalgiškas spirgučių ir svogūnų padažas. Tik du ingredientai, paruošti nesudėtinga, o ragauti labai skanu.
Receptą, ką pagamino Biruta, žiūrėkite vaizdo įraše.