Prie profesionalių „La maistas“ šefų Tomo Rimydžio ir Vyliaus Blauzdavičiaus šį kartą prisijungė sūrių ekspertas Vytautas Vaga. Jo gyvenime sūriai užima ypatingą reikšmę.
Tomas Rimydis šį kartą pasiūlė paskanauti antienos.
Jeigu norite nustebinti svečius, šis nesudėtingai paruošiamas, o ir skoniu, ir vaizdu lėkštėje džiuginantis patiekalas bus puikus pasirinkimas.
Receptą žiūrėkite:
Vyliaus Blauzdavičiaus idėja, kaip paruošti sūrį. Labai paprastai pagaminamas, žaviai atrodantis ir labai labai skanus keptas sūris. Šoninė jam savaime suteikia puikią skonio natą, bet jeigu norite dar įdomiau, prieš kepdami sūrį pabarstykite mėgstamais prieskoniais. Pvz., puikiai tiks raudonėlis ar provanso žolelės.
Receptą žiūrėkite:
Laidos svečias Vytautas Vaga siūlo tobulą sūrio sumuštinį. Jo teigimu, tai pasakiško skonio ir labai greitai paruošiamas sumuštinis tikriems sūrio fanatikams.
Receptą žiūrėkite: