• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sūrio žinovai patikins, kad sūris yra tinkamas ne tik sumuštiniui arba picai pagardinti. Kokį rinktis, kurį naudoti kepimui ir prie kurio derinti uogienę? Apie visa tai ir dar daugiau įdomybių, patarimų ir gardžių patiekalų iš įvairių rūšių sūrių galėjote išvysti TV3 laidoje „La Maistas“!

Sūrio žinovai patikins, kad sūris yra tinkamas ne tik sumuštiniui arba picai pagardinti. Kokį rinktis, kurį naudoti kepimui ir prie kurio derinti uogienę? Apie visa tai ir dar daugiau įdomybių, patarimų ir gardžių patiekalų iš įvairių rūšių sūrių galėjote išvysti TV3 laidoje „La Maistas“!

REKLAMA

Prie profesionalių „La maistas“ šefų Tomo Rimydžio ir Vyliaus Blauzdavičiaus šį kartą prisijungė sūrių ekspertas Vytautas Vaga. Jo gyvenime sūriai užima ypatingą reikšmę.

Tomas Rimydis šį kartą pasiūlė paskanauti antienos.

Jeigu norite nustebinti svečius, šis nesudėtingai paruošiamas, o ir skoniu, ir vaizdu lėkštėje džiuginantis patiekalas bus puikus pasirinkimas.

Receptą žiūrėkite:

Vyliaus Blauzdavičiaus idėja, kaip paruošti sūrį. Labai paprastai pagaminamas, žaviai atrodantis ir labai labai skanus keptas sūris. Šoninė jam savaime suteikia puikią skonio natą, bet jeigu norite dar įdomiau, prieš kepdami sūrį pabarstykite mėgstamais prieskoniais. Pvz., puikiai tiks raudonėlis ar provanso žolelės. 

REKLAMA
REKLAMA

Receptą žiūrėkite:

Laidos svečias Vytautas Vaga siūlo tobulą sūrio sumuštinį. Jo teigimu, tai pasakiško skonio ir labai greitai paruošiamas sumuštinis tikriems sūrio fanatikams. 

Receptą žiūrėkite:

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų