Ji sako, kad tokių skanių dar nevalgėte.
Jums reikės:
3 kilogramų naminio faršo (naudojau sprandinės ir šoninės mėsą), 1 v. š. druskos ir pipirų, 10 skiltelių česnako.
Į mėsą dedame prieskonius ir gerai išmaišome. Dedame paruoštą masę į mėsmalę, pasiruošiame specialią angą, skirtą dešrelėms malti, suneriame plonas dešrelių žarnas ir jas įdarome malta mėsa.
Kai tai padarysite, beliks dešreles išvirti (maždaug apie 20-30 minučių) ir apkepti. Patiekite su mėgstamu garnyru.
Daugiau idėjų, ką valgyti, rasite nuotraukų galerijoje.
Įdaryti kotletai su raugintais kopūstais ir bulvėmis
(12 nuotr.) Įdaryti kotletai su raugintais kopūstais ir bulvėmis
Įdaryti kotletai su raugintais kopūstais ir bulvėmis
Įdaryti kotletai su raugintais kopūstais ir bulvėmis
Įdaryti kotletai su raugintais kopūstais ir bulvėmis
Įdaryti kotletai su raugintais kopūstais ir bulvėmis
Įdaryti kotletai su raugintais kopūstais ir bulvėmis
Įdaryti kotletai su raugintais kopūstais ir bulvėmis
Įdaryti kotletai su raugintais kopūstais ir bulvėmis
Įdaryti kotletai su raugintais kopūstais ir bulvėmis
Įdaryti kotletai su raugintais kopūstais ir bulvėmis
Įdaryti kotletai su raugintais kopūstais ir bulvėmis
Įdaryti kotletai su raugintais kopūstais ir bulvėmis
REKLAMA