• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pats metas pagalvoti, ką šiandien valgysite. Tinklaraštininkė Ingrida, gerbėjus patiekalų receptais lepinanti feisbuko grupėje „Ingridux virtuvėlė“ jums siūlo pagaminti gardžias dešreles.

12

Pats metas pagalvoti, ką šiandien valgysite. Tinklaraštininkė Ingrida, gerbėjus patiekalų receptais lepinanti feisbuko grupėje „Ingridux virtuvėlė“ jums siūlo pagaminti gardžias dešreles.

REKLAMA

Ji sako, kad tokių skanių dar nevalgėte.

Jums reikės:

3 kilogramų naminio faršo (naudojau sprandinės ir šoninės mėsą), 1 v. š. druskos ir pipirų, 10 skiltelių česnako.

Į mėsą dedame prieskonius ir gerai išmaišome. Dedame paruoštą masę į mėsmalę, pasiruošiame specialią angą, skirtą dešrelėms malti, suneriame plonas dešrelių žarnas ir jas įdarome malta mėsa.

Kai tai padarysite, beliks dešreles išvirti (maždaug apie 20-30 minučių) ir apkepti. Patiekite su mėgstamu garnyru.

Daugiau idėjų, ką valgyti, rasite nuotraukų galerijoje. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų