• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Tobulas. Varškė čia vos juntama, suteikia tokį malonų poskonį“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

„Tobulas. Varškė čia vos juntama, suteikia tokį malonų poskonį“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

REKLAMA

Porcijos 4. Užtruksite apie 1 val.: 15 bulvių; 250 g varškės; 2 kiaušiniai; 1 svogūnas; Žiupsnis juodųjų pipirų; Druskos pagal skonį; Šlakelis aliejaus; 200 ml pieno.

Bulvių kugelio receptas

Bulves nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame. Svogūną taip pat sutarkuojame. Į bulvių masę įmaišome varškę, mušame kiaušinius, beriame druskos ir pipirų. pieną pakaitiname prikaistuvyje iki virimo ir supilame ant bulvių masės.

Gerai išmaišome. Man patinka kugelyje užplikyti bulves su karštu pienu, tada plokštainis gaunasi lipnus ir minkštas.

Kepimo formą patepame aliejumi. Supilame bulvių masę. Dedame kepti į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę 40 min. Kugelį valgome su spirgučių padažu arba grietine. 

Miela (-as) straipsnelių rašytoja (-au), kodėl kulinarinį receptą reikia išduoti, atskleisti, tarsi tai būtų kokia stropiai saugoma paslaptis? Kodėl negalima jo pasiūlyti, juo pasidalinti su skaitytojais? Jei manote, kad jūsų siūlomas antraštės variantas labiau intriguojantis, turiu jus nuvilti - nuolat besikartojantis jis atrodo lėkštas, nuvalkiotas ir atspindintis prastą skonį.
Tai kugelis ar varškės apkepas su bulvėmis??????
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų