Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Kiekvienam savo skonis. Nera skaniausiu.
Šitas receptas , buvo žinomas prieš 40 metų , nieko naujo .
Miela (-as) straipsnelių rašytoja (-au), kodėl kulinarinį receptą reikia išduoti, atskleisti, tarsi tai būtų kokia stropiai saugoma paslaptis? Kodėl negalima jo pasiūlyti, juo pasidalinti su skaitytojais? Jei manote, kad jūsų siūlomas antraštės variantas labiau intriguojantis, turiu jus nuvilti - nuolat besikartojantis jis atrodo lėkštas, nuvalkiotas ir atspindintis prastą skonį.
da aisku kugeliui nereikia tu kiausiniu,bet yra skonio reikalas,kiausiniu reikia tarkiniam blynam kuriuos kazkodel visi vadina bulviniais-aisku jie is bulviu ,bet bulviniai yra daug platesne savoka-gali buti is virtu matu bulviu ,is apvirintu maltu bulviu su visokiais variantais,o kur gryna tarke-tai jau tarkuotu bulviu blynai o ne bulviniai nu praktiskai tas pats bet ne visai,ar man is anujo pradet rasyt
Tai kugelis ar varškės apkepas su bulvėmis??????
Gryni vėjai. Sutinku, kad išeina minkštutėlis, bet, kad su plutele? Tai gal įeina?
Komentatoriui ,,Nu jo", dar daug prakaito teks įdėti, kad įkirstum kam tie kiaušiniai kugeliui.Gaila, kad sulaukiai suaugusio statuso, bet negaila,kad nieko gyvenime neįkerti.Tokia tamstai Dievo dovana.
Niekaip nesuprantu kam tie kiaušiniai kugeliui...
@Nu jo Kad geriau stovėtų, tam ir dedami kiausiniai
kadangi su varske,tai ir iseina,klausimas kur
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų