Kebabams reikės: 6 tortilijų, 500g maltos jautienos, kapotas svogūnas, 1/2 a.š.mairūno, 1/2 a.š. paprikos, druska ir pipirai pagal skonį
Padažui: 5v.š. majonezo, 2v.š. virinto šalto vandens, 1a.š. raudonėlio, 1a.š. baziliko, česnako skiltelė ar kelios (pagal skonį), druskos pagal skonį, galima įberti čili, jai norisi aštraus padažo
Daržovės: Agurkai, Pomidorai, Kiniškas kopūstas, Svogūnai
Gaminimas:
Iš mėsai skirtų ingredientų suminkomas faršas, suformuojami 6 nestori kotletai ir kepami karštoje keptuvėje, kol pilnai iškepa, apie 5 min iš abiejų pusių.
Iškepti supjaustomi plonais griežinėliais ir apskrudinami keptuvėje.
Karšta mėsa dedama ant lavašo ar tortilijos ir gausiai palaistoma padažu.
Ant viršaus dedamos smulkiai pjaustytos daržovės.
Užlenkiama apačia ir šonai, dar galima susukti į foliją, kad valgant nelašėtų padažas.
Padažui majonezas išsukamas su vandeniu, įspaudžiamas česnakas, beriami prieskoniai ir druska.
Viskas gerai išmaišoma. Idealiausia jai padažas iki naudojimo pastovėtų valanda ar dvi.
Šaltinis: http://skanuskasneliai.blogspot.com