Tinklaraštininkė Ingrida, gerbėjus patiekalais lepinanti feisbuko grupėje ,,Ingridux virtuvėlė“, siūlo blynelius su obuoliais kepti sumuštinių keptuvėje!
Pabandykite ir nesigailėsite!

Jums reikės 4 kiaušinių, 100 gramų cukraus, 80 gramų sviesto, 2 vidutinio dydžio obuolių, pusės valgomojo šaukšto krakmolo, 270 gramų miltų, 1 a.š. sodos ir acto.
Ištirpdome sviestą ir paliekame atvėsti. Cukrų su kiaušiniais išplakite iki purumo. Po truputį pilkite į kiaušinio plakinį tirpdytą sviestą ir maišykite.
Išsijokite miltus su krakmolu, išmaišykite. Į tešlą pilkite actą ir sodą. įtarkuokite obuolius, smulkintus per burokinę tarką, ir išmaišykite.
Įkaitinkite sumuštinių keptuvę, dėkite šaukštą tešlos, uždarykite ir kepkite apie 5 minutes.