• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kas gali būti gardžiau už savaitgalio blynelius? Raginame išmėginti blynelius, keptus sumuštinių keptuvėje. Jie sužavės kiekvieną.

12

Kas gali būti gardžiau už savaitgalio blynelius? Raginame išmėginti blynelius, keptus sumuštinių keptuvėje. Jie sužavės kiekvieną.

REKLAMA

Tinklaraštininkė Ingrida, gerbėjus patiekalais lepinanti feisbuko grupėje ,,Ingridux virtuvėlė“, siūlo blynelius su obuoliais kepti sumuštinių keptuvėje! 

Pabandykite ir nesigailėsite! 

Jums reikės 4 kiaušinių, 100 gramų cukraus, 80 gramų sviesto, 2 vidutinio dydžio obuolių, pusės valgomojo šaukšto krakmolo, 270 gramų miltų, 1 a.š. sodos ir acto. 

Ištirpdome sviestą ir paliekame atvėsti. Cukrų su kiaušiniais išplakite iki purumo. Po truputį pilkite į kiaušinio plakinį tirpdytą sviestą ir maišykite. 

Išsijokite miltus su krakmolu, išmaišykite. Į tešlą pilkite actą ir sodą. įtarkuokite obuolius, smulkintus per burokinę tarką, ir išmaišykite. 

Įkaitinkite sumuštinių keptuvę, dėkite šaukštą tešlos, uždarykite ir kepkite apie 5 minutes. 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų