Profesionalus virtuvės šefas Tomas Rimydis siūlo pagaminti žuvienę iš ežero žuvų. Tai švelnaus skonio, labai puiki ir skani žuvienė. Taps tikrai mėgstama ir dažnai tiekiama ant pietų stalo.
Receptą žiūrėkite:
Virtuvės šefas Vylius Blauzdavičius siūlo pagaminti jautienos troškinį. Jo teigimu, tai puikus jautienos troškinys – sotus, sušildantis, nesudėtingai paruošiamas. Gaminimas šiek tiek užtruks, bet didžiąją dalį darbo už jus atliks viryklė. Džiovintos slyvos patiekalui suteikia neeilinį skonį.
Receptą žiūrėkite:
Vylius Blauzdavičius, be troškinio, siūlo ir pagaminti spalvingas salotas. Pasak Vyliaus, šios spalvingos salotos puikiai tiks atsigaivinti po šventinio laikotarpio, nes jos labai gaivios, skanios ir sočios.
Receptą žiūrėkite:
Dietistė ir sveikos mitybos specialistė Vaida Kurpienė įsitikinusi, kad pagaminti keksiukus galima ir be miltų. Šiems keksiukams nereikia kvietinių miltų, tad puikiai tiks jei jų netoleruojate ar vengiate. Keksiukai labai gardūs, subtilaus skonio, tikrai patiks.
Receptą žiūrėkite:
Išskirtinius virtuvės šefų receptus ir daugiau kulinarinių paslapčių išvyskite laidoje „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3, o jei nespėjote peržiūrėti laidos, tai padaryti galite čia.