Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Nesamonė. Tai tik vienas iš receptų. Nieko neparašyta apie žarnų paruošimą ir klaidinimas apie plastiko butelius.
Pirmiausiai,reikia žarnas iššveisti su druska...,nes Ale šeimininkės,nesusipranta,kad gerai reikia išplauti žarnas.
Gal kas gali trumpai paaiškinti , koks malonumas ragauti kiaulės kakį...Ar jis skanesnis sumaišytas su bulvėmis , ar grįnas ?
Na jau nuotrauka tikrai apetitą „žadina“.
Čia ne vėdaras,bet kažkokia neaiški būtybė, gėda tokia nesąmonė rodyti,fui.
A. Is viso tu esi normali
MANO MAMA VISADA Į VĖDARUS DEDAVO KIAUŠINIŲ IR PIENO IKI UŽVIRIMO. ,TAI TARKIS TOKS SKANUS , NE PER SAUSAS BUVO
Jau geriau skėriai,turbūt suvalkiečiai sugalvojo vėdarus,kad žarnas panaudot,aukštaičiai tokių brudų neišdarinėja
@Fui Nealkana esi.Aš ir sunkiai suvirškinu mintį,...švarią bulvę kišti į
ŠŪDINĘ ŽARNĄ...,bet skaniau nei
norvegiškas pasmirdęs banginis.
Šlykštu,pirma žarnos smirdi ,antra kai perpjauni žarną rai matosi kažkokie vamzdeliai ,gličios,watson,
@Šlykštu. aukštaičiai ir nemoka vėdarų padaryti , čia reklamuoja nuodingus vėdarus , kepimui aliejus nuodingas produktas ,skarda tepasi tik taukais , pateiktas nemokšiškas receptas , į vėdarus dedasi kiaulienos spirgai , vėdarai būna kuo skaniausi .
@Šlykštu. Reikia išskusti tuos ,nes jie nesukelia ir dvokia.Ir žarną stipriai apkepint ,kad būtų ruda ir traški.O jei neapkepini dvokia
angliškas pavadinimas: "shit out - potatoes in"
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų