Reikės: 500 g virtos paukštienos, 400 g agurkų, 4 mažų pomidorų, 1 svogūno, 250 g žaliųjų vynuogių, 200 g gūžinių salotų, 3 šaukštų vyno acto, 2 šaukštų natūralių vynuogių sulčių, ½ šaukštelio druskos, žiupsnelio baltųjų pipirų, 3 šaukštų aliejaus, 1 šaukšto pjaustytų krapų.
Gaminimas: Agurkai ir svogūnas supjaustomi griežiniukais, pomidorai supjaustomi į 8 dalis. Vynuogės perpjaunamos pusiau, išimamos sėklos. Salotos smulkiai suplėšomos.
Paukštiena supjaustoma maždaug 3 cm gabaliukais. Viskas sudedama į dubenį. Actas sumaišomas su vynuogių sultimis, druska, sirupu, pipirais ir aliejumi. Pagardai užpilami ant mišrainės. Išmaišoma ir apibarstoma krapais.