• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Sezono atradimas“, – rašo tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.

REKLAMA

Ingredientai:

  • 500 gr avinžirnių;
  • 400 gr kalmarų file (aš perku pynes);
  • pusė kepalo juodos duonos (supjaustyti kubeliais, apkepti aliejuje ir išmaišyti su druska ir smulkintu česnaku);
  • poras arba pundelis svogūno laiškų;
  • druska, pipirai;
  • majonezas.

Avinžirnius geriausia užmerkti iš vakaro. Išvirti kaip nurodyta ant pakuotės,  aš tiesiog paragauju, neleidžiu suvirti, dabar spėju, kad verdu gal iki 20 minučių.

Į išvirtus avinžirnius dėti smulkintą kalmarų filė, smulkintą porą ar svogūno laiškus, duoną, pagardinti druska, pipirais ir permaišyti su majonezu. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų