Ingredientai:
- 500 gr avinžirnių;
- 400 gr kalmarų file (aš perku pynes);
- pusė kepalo juodos duonos (supjaustyti kubeliais, apkepti aliejuje ir išmaišyti su druska ir smulkintu česnaku);
- poras arba pundelis svogūno laiškų;
- druska, pipirai;
- majonezas.
Avinžirnius geriausia užmerkti iš vakaro. Išvirti kaip nurodyta ant pakuotės, aš tiesiog paragauju, neleidžiu suvirti, dabar spėju, kad verdu gal iki 20 minučių.
Į išvirtus avinžirnius dėti smulkintą kalmarų filė, smulkintą porą ar svogūno laiškus, duoną, pagardinti druska, pipirais ir permaišyti su majonezu. Skanaus!
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!
REKLAMA