Tačiau, net ant jo užspaudus citrinos sulčių, man per daug jautėsi svogūno aštrumas. Tad, savo recepte siūlau geriau dėti porą, kuris nepalyginamai geriau tinka prie šių švelnių salotų“, – rašo tinklaraščio „Gera virtuvė“ autorė Dalia.
Jums reikės:
- 250 gr krabų lazdelių,
- 1–2 smulkiai pjaustytų saliero stiebų,
- 1 v. š. smulkiai pjaustytų poro,
- 1 didelio kiaušinio,
- 1/2 a. š. prieskonių Old Bay Seasoning (rūkyta paprika, salierų sėklos, kajeno pipirai, garstyčios, malti lauro lapai, muskatas),
- druskos ir pipirų pagal skonį,
- majonezo,
- susmulkintų šviežių krapų.
Kaip ką sumaišyti tikriausiai jau rašyti nereikia.
Gal kai kam bus įdomu ir patys norės pasigaminti Old Bay Seasoning prieskonius.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!