• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šios krabų lazdelių salotos yra labai greitai paruošiamos ir labai gaivios. Man skanesnės snieginio krabo skonio lazdelės, tad visada jas ir naudoju. Pirmą kartą gamindama pilnai vadovavausi receptu, aš visada taip darau.  Jame buvo nurodymas dėti raudoną svogūną.

„Šios krabų lazdelių salotos yra labai greitai paruošiamos ir labai gaivios. Man skanesnės snieginio krabo skonio lazdelės, tad visada jas ir naudoju. Pirmą kartą gamindama pilnai vadovavausi receptu, aš visada taip darau.  Jame buvo nurodymas dėti raudoną svogūną.

REKLAMA

Tačiau, net ant jo užspaudus citrinos sulčių, man per daug jautėsi svogūno aštrumas. Tad, savo recepte siūlau geriau dėti porą, kuris nepalyginamai geriau tinka prie šių švelnių salotų“, – rašo tinklaraščio „Gera virtuvė“ autorė Dalia.

Jums reikės:

  • 250 gr krabų lazdelių,
  • 12 smulkiai pjaustytų saliero stiebų,
  • 1 v. š. smulkiai pjaustytų poro,
  • 1 didelio kiaušinio,
  • 1/2 a. š. prieskonių  Old Bay Seasoning (rūkyta paprika, salierų sėklos, kajeno pipirai, garstyčios, malti lauro lapai, muskatas),
  • druskos ir pipirų pagal skonį,
  • majonezo,
  • susmulkintų šviežių krapų.

Kaip ką sumaišyti tikriausiai jau rašyti nereikia.

Gal kai kam bus įdomu ir patys norės pasigaminti Old Bay Seasoning prieskonius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų