Tačiau, net ant jo užspaudus citrinos sulčių, man per daug jautėsi svogūno aštrumas. Tad, savo recepte siūlau geriau dėti porą, kuris nepalyginamai geriau tinka prie šių švelnių salotų“, – rašo tinklaraščio „Gera virtuvė“ autorė Dalia.
Jums reikės:
- 250 gr krabų lazdelių,
- 1–2 smulkiai pjaustytų saliero stiebų,
- 1 v. š. smulkiai pjaustytų poro,
- 1 didelio kiaušinio,
- 1/2 a. š. prieskonių Old Bay Seasoning (rūkyta paprika, salierų sėklos, kajeno pipirai, garstyčios, malti lauro lapai, muskatas),
- druskos ir pipirų pagal skonį,
- majonezo,
- susmulkintų šviežių krapų.
Kaip ką sumaišyti tikriausiai jau rašyti nereikia.
Gal kai kam bus įdomu ir patys norės pasigaminti Old Bay Seasoning prieskonius.