• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Norite, kad namai savaitgalį kvepėtų restoranu Prancūzijoje? Nauja TV3 žiniasklaidos grupės laida „Šviežios idėjos su „Lidl“ turi sprendimą. Šįkart virtuvės šefas Justinas Kapkovičius parodė, kaip pasigaminti Prancūzijos įkvėptą svogūnų sriubą su netikėtu prieskoniu. 

Norite, kad namai savaitgalį kvepėtų restoranu Prancūzijoje? Nauja TV3 žiniasklaidos grupės laida „Šviežios idėjos su „Lidl“ turi sprendimą. Šįkart virtuvės šefas Justinas Kapkovičius parodė, kaip pasigaminti Prancūzijos įkvėptą svogūnų sriubą su netikėtu prieskoniu. 

REKLAMA

Svogūnų sriubai su vištiena reikės:

  • 45 ml aliejaus skrudinimui
  • 2 vištienos krūtinėlių
  • 80 g sviesto
  • 8 svogūnų
  • Čiobrelių
  • 20 g miltų
  • 360 ml daržovių sultinio
  • Vorčesterio padažo
  • 125 g sūrio (Griujerio)
  • Petražolių
  • Duonos

Gaminimo eiga:

Svogūnus susipjaustykite plonais žiedais. Įkaitinkite keptuvę, dėkite sviestą ir sudėkite svogūnus. Troškinkite, kol svogūnai ims karamelizuotis. Dėkite čiobrelį, Vorčesterio padažą ir miltus. Maišydami supilkite sultinį.

Kol sriuba troškinsis ant įkaitintos keptuvės, apskrudinkite vištieną.  

Sriubą paskaninkite druska, pipirais ir supilkite į indą. Ant viršaus dėkite vištieną, griežinėlius su duona, apibarstykite sūriu ir šaukite į orkaitę.

REKLAMA
REKLAMA

Kepkite apie 10 minučių 180 laipsnių temperatūroje, kol gražiai apskrus viršus. Patiekdami apibarstykite petražolėmis.

Visus profesionalaus virtuvės šefo patarimus išgirskite vaizdo įraše recepto pradžioje.

Laidą „Šviežios idėjos su „Lidl“ žiūrėkite šokiadieniais per TV3 12 val., 16:30 val. ir 22:30 val., per TV8 – 18 val.

Straipsnis parengtas pagal TV3 ir TV8 laidą „Šviežios idėjos su „Lidl“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų