Ingredientai:
1 didelis čilli pipiras; skardinė konservuotų pomidorų; 1 paprika raudona; 800 gr. jautienos maltos; stiklinė pomidorų sulčių; prieskonių „fajita“ pakelis; sūrio; 3 galvos svogūnų; 5 skiltelės česnako; 2 sv. laiškai; 2 skardines konservuotų pupelių.
Keptuvėje ant šlakelio aliejaus pakepinti maltą mėsą pagardintą prieskoniais, kol išgaruos sultys ir vos vos apskrus.
Puode įpilti kelis šaukštus alyvuogių aliejaus, sudėti kubeliais pjaustytus svogūnus, traiškytą česnaką 3 skilteles, kapotą čili , vos apkepus suberti pjaustytą papriką, supilti konservuotus pomidorus.
Patroškinti 20 min. Masę sutrinti trintuvo pagalba. Supilti sultys, įmaišyti mėsą, pupeles ir prieskonius. Troškinti dar apie 20 minučių. Suberti kapotus svogūno laiškus.
Pilstyti į dubenėlius ir užbarstyti sūriu.
Labai skanu valgyti su ciabata balta duona.
Dar ant viršaus užbėriau skrudinto česnako. Skanaus!
Šaltinis: „Skanus gyvenimas“