Oli Brandonas, „TikToke“ publikuojantis kaip „@theptchef“, tobulą receptą česnako mėgėjams atrado sekdamas virtuvės šefo Kenji Lopez–Alt pavyzdžiu, rašoma dailystar.co.uk.
Oli į vandenį įberia vieną šaukštelį valgomosios sodos ir vieną šaukštelį druskos, o tada sumeta bulves. Jas jis verda tol, kol jas galima beveik lengvai perdurti peiliu. Tuomet jis nupila bulves ir jas pakratęs puode pasideda į šalį. Kol bulvės vėsta, jis sutrina česnaką, papjausto truputį rozmarinų ir juos pakepina alyvuogių aliejuje.
Kai tik česnakas paruduoja, jis perkošia aliejų ir jį supila į kepimo skardą, į kurią paskui sudeda ir bulves. Bulves Oli dar pabarsto druska ir pipirais, o tada orkaitėje jas kepa 20 min. 180 C temperatūroje. Kad bulvės būtų traškios ir auksaspalvės, Oli rekomenduoja bulves kepti dar 20–30 minučių. Paskutinis žingsnis – bulves sudėti į dubenį ir jas pabarstyti nukoštu česnaku bei rozmarinais.
Nenuostabu, kad jo vaizdo įrašą peržiūrėjo daugiau nei 7 milijonai žmonių – žiūrovai sakė, kad jis jiems sukėlė apetitą ir kad nekantrauja receptą išbandyti patys.