• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šios lengvos krabų lazdelių salotos patiks tiems kam patinka japoniško stiliaus maistas. Būtent majonezas su sojos padažu ir aštria Sriracha sukuria savitą būdingą japoniškai virtuvei skonį. Norėčiau iš karto atkreipti dėmesį, kad sojos padažas yra pakankamai sūrus, tad ryžius virkite be druskos. Sriracha padažą galite keisti kitu aštriu padažu (kad ir adžika). Tik jo nepadauginkite“, – rašo tinklaraščio „Gera virtuvė“ autorė Dalia.

„Šios lengvos krabų lazdelių salotos patiks tiems kam patinka japoniško stiliaus maistas. Būtent majonezas su sojos padažu ir aštria Sriracha sukuria savitą būdingą japoniškai virtuvei skonį. Norėčiau iš karto atkreipti dėmesį, kad sojos padažas yra pakankamai sūrus, tad ryžius virkite be druskos. Sriracha padažą galite keisti kitu aštriu padažu (kad ir adžika). Tik jo nepadauginkite“, – rašo tinklaraščio „Gera virtuvė“ autorė Dalia.

REKLAMA

Jums reikės:

  •  ½ vidutinio agurko,
  •  250 gr. snieginio krabų skonio lazdelių,
  • 1 avokado,
  •  2 a. š. juodųjų sezamų sėklų,
  •  2 v. š. panko džiuvėsėlių arba virtų ryžių (nebūtinai)
  •  1 svogūno laiškų. (smulkiai pjaustytas)
  • ½ puodelio kokybiško majonezo,
  •   ½- 1 a. š. Sriracha,
  •  2 a. š. sojos padažo.

Dėkite į dubenėlį supjaustytus agurkus, krabų lazdeles, ir ant viršaus uždėkite avokado, sezamo sėklų, panko džiuvėsėlių ir žaliųjų svogūnų. Šalia pateikite majonezą sumaišytą su sojos padažu ir Sriracha.

 

Jei, kad būtų sočiau naudosite ryžius, juos sudėkite ant dugno.

Dar galite uždėti raudonųjų ikrų arba mango, arba morkų supjaustytų plonis šiaudeliais.

Žinoma šią mišrainę galima pateikti įprastai

Sudėtingumas: paprasta

Receptas: iš interneto

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų