skanus gyvenimas
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „skanus gyvenimas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „skanus gyvenimas“.
Atskleidė skaniausių varškėčių receptą: nuo šiol gaminsite tik taip
Savaitgalį siūlome išbandyti tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorės Ilonos varškėčius, kurie tikrai nepaliks abejingų dėl savo skonio ir purumo.
Ingredientai varškėčiams:
400 gr varškės;
2 kiaušiniai;
1 stiklinė miltų;
druskos;
aliejaus kepimui.
Į varškę įmušti išplaktus kiaušinius, suberti miltus, druską ir šaukštu gerai išsukti. Sutepti rankas aliejumi, imti po šaukštą tešlos ir formuoti apvalų varškėtuką.
Kepti keptuvėje ant aliejaus.
Pats skaniausias tarybinis guliašas pagal Iloną: toks, kokį valgė mokykloje
„Būtent toks, koks būdavo valgyklose ir mokykloje. Mano prisiminimuose labai skanus...“, – rašo tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.
Jums reikės: 700-800 gr. mėsos (kiaulienos arba jautienos); 2 morkos; 2 svogūnai; raugintas agurkėlis; prieskoniai; grietinė; pomidorų padažas; garstyčios
Tarybinis guliašas
Kiaulieną supjaustyti juostelėmis, įtrinti su prieskoniais įdėti kelis šaukštus majonezo ir padėti į šaldytuvą kelioms valandoms.
Šią mišrainę Ilona vadina sezono atradimu: tiks prie visko
„Sezono atradimas. Soti ir labai skani, puikiai tinka prie alaus, ar sočiai užkąsti gamtoje“, – rašo tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.
Avinžirnių mišrainė
Jums reikės:
500 gr. avinžirnių; 400 gr. kalmarų file (aš perku pynes); pusė kepalo juodos duonos (supjaustyti kubeliais, apkepti aliejuje ir išmaišyti su druska ir smulkintu česnaku); poras arba pundelis svogūno laiškų; druska, pipirai; majonezas
Kaip pagaminti:
Avinžirnius geriausia užmerkti iš vakaro.
Sotus ir šildantis čili troškinys: taps šeimos mėgstamiausiu
Kai už lango šalta, puikiai sušildys skanus čili troškinys. Kviečiame išbandyti tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorės Ilonos receptą.
Ingredientai:
1 didelis čilli pipiras; skardinė konservuotų pomidorų; 1 paprika raudona; 800 gr. jautienos maltos; stiklinė pomidorų sulčių; prieskonių „fajita“ pakelis; sūrio; 3 galvos svogūnų; 5 skiltelės česnako; 2 sv. laiškai; 2 skardines konservuotų pupelių.
Legendinės skarelės su obuoliais: „Nuodėmingai skanios“
„Jūs juos tikrai žinote! Nuodėmingai skanūs sausainiai! Aš rimtai, ant stalo jie stovėti negali, nes ranka nenustoja tiestis. Labai trapūs, nes su kepinių margarinu, su sviestu tokie nebūna“, – rašo tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė.
Ingredientai:
200 g margarino Vilnius kepiniams
200 g grietinės
2 kiaušinių tryniai
800 ml miltų
3 v. š. cukraus
4 vienodo dydžio obuoliai
0.5 a. š. druskos
1 a. š. cinamono
Gaminimas:
Sutarkuokite margariną stambia tarka ir sumaišykite su miltais.
Fenomenali sėkmė: kaip namų šeimininkė tapo virtuvės šefe ir kulinarinės laidos vedėja
Praėjusį šeštadienį TV3 kulinarinės laidos „Virtuvės istorijos“ žiūrovus nustebino pokytis – iš televizijos ekranų su jais sveikinosi nauja kulinarė – maisto tinklaraščių „Skanus Gyvenimas“ ir „Maisto Klubas“ šefė Ilona Juciūtė.