Reikės:
- 700 g vištienos kulšelių be odos ir kaulų;
- 1 svogūnas;
- 1 morka;
- 4 bulvės;
- 1.5 l vištienos sultinio;
- 1 šaukštas alyvuogių aliejaus;
- 1 nedidelis pundelis svogūno laiškų;
- 1/2 šaukšto raudonojo kario pastos.
Į puodą pilame aliejų ir jame pakepiname iki skaidrumo smulkintus svogūnus. Sudedame smulkintą vištieną (pjaustau 1 kąsnio gabaliukais) ir dedame šalia svogūnų. Pakepiname kelias minutes.
Tuomet dedame smulkintas morkas, kubeliais pjaustytas bulves, užpilame sultiniu ir uždengus dangčiu ant vidutinės kaitros troškiname 20 min., kol bulvės bus minkštos ir vištiena paruošta.
Dedame kario pastą, išmaišome ir dar 5 min patroškiname. Beriame svogūno laiškus (nors jie nėra būtini). Rekomenduojama valgyti su virtais ryžiais.