Filme spindi tokie aktoriai kaip Michaelas Fassbenderis ir Kate Winslet, kurių vaidmenys sulaukė ir kritikų pripažinimo. Nors filmas nebuvo komercinis hitas, jis įvertintas dėl savo intelektualumo, teatrališkos formos ir gebėjimo iš arčiau parodyti, kokia sudėtinga asmenybė slypėjo už vieno iš ryškiausių mūsų laikų vizionieriaus vardo.
Filmo scenarijus parašytas pagal tikrą Steve’o biografiją – ją sukūrė garsus rašytojas W. Isaacsonas, kuris yra rašęs ir apie tokias istorines asmenybes kaip Einšteinas ar Franklinas.
Aptarę S. Jobso gyvenimo įvykius ir filmo siužetą, V. Poderytė-Bernatavičė ir L. Suodaitis pagamino gaivias salotas su keptu varškės sūriu, uogomis ir riešutais – jos tiks ir kasdienai, ir šventiniam stalui.

Gaivios salotos su keptu varškės sūriu, uogomis ir riešutais
Ingredientai salotoms:
- Apie 200 g virtų luptų burokėlių (supjaustytų plonais griežinėliais arba šiaudeliais);
- 1 romaninė salota;
- 1/2 didelio agurko (supjaustyto plonais griežinėliais);
- 2 morkos (supjaustytos plonais griežinėliais);
- Nedidelė cukinija (supjaustytos plonais šiaudeliais arba griežinėliais);
- 1/4 puodelio šviežių mėlynių arba aviečių (pasirinktinai);
- 1/4 puodelio graikinių riešutų (smulkiai supjaustytų);
- 100 g šviežios rukolos;
- Druska ir pipirai „Sauda“;
- Šviežios mėtos.
Keptas varškės sūris:
- 200 g varškės sūrio „Žemaitijos pienas“;
- 1 v. š. saldžios grietinėlės sviesto 82% riebumo „Žemaitijos pienas“;
- Druska ir pipirai „Sauda“.
Majonezinis jogurto padažas:
- 2 v. š. majonezo „Vilnius „Naminis“;
- 3 v. š. graikiško tipo jogurto „Žemaitijos pienas“ „Actifeel“;
- 1 v. š. citrinos sulčių;
- Druska ir pipirai „Sauda“;
- Česnakų granulės „Sauda“;
- Raudonėlis „Sauda“.
Gaminimo eiga:
Pirmiausia paruoškite daržoves. Rukolą, romaninę salotą, agurką, morkas, cukiniją ir burokėlį supjaustykite ir sudėkite į didelį dubenį. Įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus, pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite, kad daržovės tolygiai pasiskirstytų.
Paruoškite varškės sūrį: varškės sūrį supjaustykite storais griežinėliais ir įkaitinkite keptuvę su sviestu. Kepkite varškės sūrio griežinėlius apie 2–3 minutes iš abiejų pusių, kol jie taps auksinės spalvos ir traškūs. Pabaigoje šiek tiek pagardinkite druska ir pipirais.
Paruoškite padažą: majonezą, jogurtą, česnako granules, raudonėlį ir citrinos sultis sumaišykite dubenėlyje. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.
Kai visi ingredientai bus paruošti, salotas dėkite į didelę, gilią lėkštę. Ant viršaus dėkite keptus varškės sūrio griežinėlius, papuoškite šviežiomis mėlynėmis arba avietėmis, mėtomis, smulkintais riešutais ir užpilkite majoneziniu jogurto padažu. Skanaus!
„Gero savaitgalio receptas“ – šeštadieniais, 11 val. tik per TV3!











































































































































































































































































































