• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šiandien pas mus vėsu, tad ir namuose norisi šilto maisto. Pamenate šiuos blynus? Tie kas mano maisto įrašus seka nuo pradžių, turėtų prisiminti juos, nes šie blynai mušė rekordus ir sulaukė daug pagyrų“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

„Šiandien pas mus vėsu, tad ir namuose norisi šilto maisto. Pamenate šiuos blynus? Tie kas mano maisto įrašus seka nuo pradžių, turėtų prisiminti juos, nes šie blynai mušė rekordus ir sulaukė daug pagyrų“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

REKLAMA

Reikės: 6 bulvės; 200 g varškės; 2 kiaušiniai; 2 šaukštai bulvių krakmolo; pagal skonį druskos; pagal skonį maltų pipirų; 3 šaukštai grietinės; šlakelis aliejaus.

Blynų receptas

Bulves nuskusti ir sutarkuoti burokine trintuve.

Varškę sumaišyti su kiaušiniais, krakmolu, druska bei pipirais. Į varškės masę įmaišyti bulves.

Iš masės padaryti paplotėlius ir dėti į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Apkepti iš abiejų pusių.

Dėti apkeptus paplotėlius į puodą, įpilti truputį vandens, dėti grietinę ir troškinti 15 -20 min. ant nestiprios kaitros.

p.s. jei bulvių masė vandeninga, tuomet rankomis nuspauskite lengvai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų