receptas
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „receptas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „receptas“.
Atrado tobulą pyragą šventėms: visi klaus recepto
„Sakoma, kad pirma emocija mus pasiekia kažką pamačius. Jau vėliau seka kvapas ir skonis. Šis keksas mane sudomino savo pjūvio vaizdu. Jame labai gražiai matėsi žalių cukinijų ir apelsinų žievelių miniatiūriniai gabaliukai drėgnoje, bet tikrai labai gerai iškilusioje tešloje. Na, tiesiog tas matytas vaizdas nuotraukoje mane iš tiesų užbūrė.
Tik kepiau aš šį keksą su mūsų išauginta cukinija, tad tos plonos žalios žievelės spalvos pas mane nesimatė tiek daug.
Šis silkės receptas šventėms plinta žaibiškai: neišbandyti būtų nuodėmė
„Net neabejoju, kad visi esate girdėję, kad šv. Kučių vakarą tvarte gyvenantys naminiai gyvūnai prakalba. Bet ar jūs girdėjote, kad tuo metu silkės vaikšto po barus? Ir jos ten ne tik vaišinasi stipriaisiais gėrimais, jos juose tiesiog plaukioja... Netikite ar negirdėjote???“ – sako tinklaraščio „Gera virtuvė“ autorė Dalia.
Saldi, stipri garstyčių silkė su dūminiu viskiu.
Atrado geriausią varškėčių receptą: išeina minkšti ir purūs
Savaitgalį siūlome išbandyti tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorės Ilonos varškėčius, kurie tikrai nepaliks abejingų dėl savo skonio ir purumo.
Ingredientai varškėčiams:
400 gr varškės;
2 kiaušiniai;
1 stiklinė miltų;
druskos;
aliejaus kepimui.
Į varškę įmušti išplaktus kiaušinius, suberti miltus, druską ir šaukštu gerai išsukti. Sutepti rankas aliejumi, imti po šaukštą tešlos ir formuoti apvalų varškėtuką.
Kepti keptuvėje ant aliejaus.
Paprasti ir sotūs pietūs abejingų nepaliks: puikiai tiks įsidėti į darbą
TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti labai sotų ir skanų lietuviškų daržovių dubenėlį. Vieną dieną skyrus laiko pakepinti įvairioms daržovėms, visą likusią savaitę tokį ar panašų dubenėlį pasigaminsite vos per kelias minutes.
Šis patiekalas taps favoritu: patiks visiems
TV3 laidos „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti jautienos befstrogeną ir labai skanią, kiek neįprastą, bulvių košę. „Atšalus orams nėra nieko geriau už sotų, skanų troškinį“, – sako kulinarė.
Turbo greiti bulviniai blynai pagal Ingridą: skonis vertas 10 balų
„Mes esame tikri bulvių mėgėjai. Ir į savaitę bent kartą mielai valgome tik bulvinius patiekalus. O jūs mėgstate bulves?“ – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.
Porcijos 4. Užtruksite apie 30 min. Reikės:
1 kg bulvių;
2 kiaušiniai;
1 svogūnas;
Žiupsnis juodųjų pipirų;
1 a. š. bulvių prieskonių;
Druskos, pagal skonį;
Aliejaus, kepimui pagal poreikį;
Grietinės, pagal poreikį.
Bulves ir svogūną nulupame. Sutarkuojame bulvių tarkavimo mašina.
Šis lašišos paruošimo būdas – išskirtinis: nepamirškite išsisaugoti šventėms
Ieškote kaip įdomiau patiekti žuvį? Nauja TV3 žiniasklaidos grupės laida „Šviežios idėjos su „Lidl“ siūlo išbandyti lašišos vokelyje receptą. Šįkart virtuvės šefas Justinas Kapkovičius parodė, kaip pasigaminti neįprastai atrodantį patiekalą, kuris puikiai tiks ir artėjančioms šventėms.
Šiuos ledus pagaminsite vos iš 3 ingredientų: patiks visiems
TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti labai skanius naminius vyšnių ledus. Šiems ledams nereikia nė žiupsnelio cukraus, o geriausia dalis, kad ledams pagaminti prireiks tik 3 ingredientų. Paprasčiau ir būti negali.
Vyšnių ledams reikės:
500 g grūdėtos varškės
Saujos šaldytų vyšnių
2 bananų
Gaminimo eiga:
Į elektrinį trintuvą sudėkite indelį grūdėtos varškės, vyšnias ir bananus. Viską sutrinkite iki vientisos masės ir supilkite į indą.
Taip gaminta silkė taps švenčių pažiba: visi klaus recepto
Iki svarbiausių metų švenčių likus visai nedaug, daugelis suka galvą, ką šiemet paruošti brangiausiems žmonėms. Į pagalbą atskuba populiaraus maisto tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ autorė Kristina Pišniukaitė-Šimkienė.
Skaniausių lietuviškų tradicijų įkvėpti receptai padės Kūčioms pasiruošti lengviau, taupant ne tik pinigus, bet ir laiką – „Iki“ pranešime spaudai blogerė netgi dalijasi savo pirkinių sąrašu.
Išsisaugokite šį tinginių receptą Kalėdoms: nuo stalo dings žaibiškai
Jau pradėjote ieškoti Kalėdomis kvepiančių receptų? Nauja TV3 žiniasklaidos grupės laida „Šviežios idėjos su „Lidl“ turi, ką pasiūlyti. Šįkart virtuvės šefas Justinas Kapkovičius parodė, kaip pagaminti itin greitą desertą su mandarinais, kuris ne tik gražiai atrodys ant stalo, bet ir į namus atneš kalėdinės dvasios.
REKLAMA
REKLAMA
Ši mišrainė per šventes taps stalo karalienė: visi klaus recepto
„Mane labai suintrigavo Bolivinės balandos ir karšto rūkymo skumbrės derinys. Jei Bolivinė balanda būtų pateikta su mėsa ar daržovėmis, kažkaip net neabejočiau deriniu, kad skanu. Bet rūkyta žuvis?...
Smalsumas nugalėjo ir jau dabar išbandžiusi šias salotas su aliejumi ir su majonezu, galiu drąsiai jas jums rekomenduoti. Su kuo skaniau, nežinau. Gal su aliejaus užpilu. Bet pasirinkimas jums.
Šis kiaulienos patiekalas nuo stalo dings akimirksniu: neišbandyti būdų nuodėmė
Ieškote naujų skonių vakarienės ar pietų stalui? Nauja TV3 žiniasklaidos grupės laida „Šviežios idėjos su „Lidl“ siūlo išbandyti šį receptą. Šįkart virtuvės šefas Justinas Kapkovičius parodė, kaip pasigaminti lietuvišką Azijos virtuvės pažibos variaciją – teriyaki kiaulieną.
Atskleidė skaniausią orkaitėje keptos lašišos receptą: išbandykite
„Tikriausiai paprasčiau nebūna. Nei daug puodų ar keptuvių, nei jų plovimo pavalgius. Net ir rašyti nelabai yra ką“, – sako tinklaraščio „Gera virtuvė“ autorė Dalia.
Jums reikės:
lašišos file su oda arba lašišinio upėtakio,
prieskonių žuviai,
bulvių,
1/2 v. š. lydyto sviesto.
Atrodo tik tiek.
Jei nebežinote, ką įdėti į priešpiečių dėžutę, šis receptas kaip tik jums: patiks visai šeimai
Pabodo viskas, ką įprastai dedate į priešpiečių dėžutę? Nauja TV3 žiniasklaidos grupės laida „Šviežios idėjos su „Lidl“ siūlo išbandyti šį užkandžio receptą. Šįkart virtuvės šefas Justinas Kapkovičius parodė, kaip pasigaminti greitą ir labai skanų užkandį, kuris patiks visai šeimai, o ypač vaikams.
Šis patiekalas taps švenčių hitu: pabandę kartoja kasmet
„Man labai patiko šios nepaprastai gaivios ir lengvos lašišos salotos. Tai buvo vienas iš ukrainiečių gaminamų patiekalų. Praėjus savaitei aš jau svajojau apie jas vėl. Troškau pajusti tą nuostabų švelniai juntamą citrinos žievelės lengvą poskonį, susipynusį su obuolių ir lašišos skoniu. Patogu, kad šias salotas galima paruošti iš keptos ar troškintos lašišos likučių“, – sako tinklaraščio „Gera virtuvė“ autorė Dalia.
Jums reikės:
200 gr. keptos ar troškintos lašišos,
110 gr.
Per Kalėdas visi girs šią mišrainę: užsirašykite receptą
Kalėdos nenumaldomai artėja, o jeigu ieškote idėjų, kuo papuošti šventinį stalą, dalinamės su jumis tinklaraščio „Gera virtuvė“ autorės mišrainės „Ananasas“ su vištiena receptu.
Jums reikės:
250 gr. keptos vištienos,
100 gr. fermentinio sūrio,
2 virtų kiaušinių,
100 gr.
Atrado geriausią sūdytos lašišos receptą: paragavus norisi kartoti
„Aš dažnai lašišą sūdau užpildama šiek tiek konjako ar viskio. Gėrimų spintoje iš stiprių gėrimų radau tik grappos ir džino. Man pasirodė, kad džinas kaip tik bus tas gėrimas tinkantis ne tik kokteiliams gaminti, bet ir lašišai sūdyti. Tikrai neapsirikau. Lašiša gavosi labai švelnaus skonio.
Druskos lašišai aš visada naudoju nedaug. Šiek tiek daugiau, nei barstant ant kepamos ar troškinamos žuvies. Tas šiek tiek – tai, dvigubai daugiau nei reikėtų.
Puiki idėja savaitgalio pietums: sotus apkepas patiks net patiems išrankiausiems
Šilumai per daug nelepinant, vis daugiau laiko praleidžiame namie. Jeigu pasiilgote jaukaus ir šildančio maisto, tačiau nuolat sukate galvą, ką pasigaminti pietums ar vakarienei – būtina išmėginti tradicinį Jungtinės Karalystės patiekalą Šepardo pyragą, lietuviškai dar vadinamą piemenėlių apkepu. TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė parodė receptą, kuris nereikalauja įmantrių ingredientų, tačiau patiks net patiems išrankiausiems valgytojams.
Šią mišrainę Kūčioms gamina kasmet: receptą užsirašykite iš karto
Artėjant Kūčioms ieškote patiekalų idėjų, ką patiekti ant šventinio stalo? Tam, kad besiruošiant šventėms nepritrūktų idėjų, tinklaraščio „Gera virtuvė“ autorė Dalia dalijasi greitai paruošiamo patiekalo iš Bulgarijos fusulo – baltųjų pupelių salotų – receptu.
Šis desertas – Kotrynos Starkienės vyro Martyno favoritas: išbandykite ir jūs
Šios Kotrynos Starkienės žiemos bandelės yra visos šeimos favoritas – taip ji teigė TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ ir parodė, kaip pasigaminti šį visai paprastą, bet labai skanų desertą.
Pasidalino puikia idėja vakarienei: ypatingo skonio suteiks alaus padažas
Ieškote, ką naujo ir ypatingo pasigaminti vakarienei? Nauja TV3 žiniasklaidos grupės laida „Šviežios idėjos su „Lidl“ turi sprendimą. Šįkart virtuvės šefas Justinas Kapkovičius parodė, kaip pasigaminti ypatingo skonio midijas – padažui prireiks alaus.
Ši daržovė – aukso gysla sveikatai: pasidalino receptu
Ieškote būdo, kaip įtraukti į mitybą daugiau daržovių, tačiau neprarasti valgymo malonumo? Nauja TV3 žiniasklaidos grupės laida „Šviežios idėjos su „Lidl“ turi sprendimą. Šįkart virtuvės šefas Justinas Kapkovičius parodė, kaip iš dėl didelio skaidulų kiekio itin vertinamo brokolio pasigaminti užkepėlę – bus ne tik sveika, bet ir skanu.
Namuose turite pajuodusių bananų? Galite juos panaudoti pasakiško skonio keksiukams
Namuose turite pajuodavusių bananų? Nauja TV3 žiniasklaidos grupės laida „Šviežios idėjos su „Lidl“ turi sprendimą. Šįkart virtuvės šefas Justinas Kapkovičius parodė, kaip iš prekinę išvaizdą praradusių bananų pasigaminti abejingų nepaliksiančius keksiukus su šokoladu.
Šis Ingridos pyragas taps Kalėdų stalo pažiba: visi prašys pakartoti
„Senai vis galvojau ir norėjau pabandyti iškepti šį pyragą. Neramino mane daug kas: koks skonis, ar gausis, kaip čia tas brendis derės ir kaip pyragas išliks šviežias iki Šv. Kalėdų, jei kepsiu jį dar lapkritį. Pernai ėmiau ir iškepiau pirmą kartą. Nuomonių ir reakcijų buvo įvairių, įvairiausių. Nuo tokių, kad nežinau nežinau, ar vertas jis čia viso to laiko, iki pyrago pripažinto tobulu.
Man jis skanus.
Ši kalėdinė vištiena nepaliks abejingų: receptą išsisaugokite šventėms
Ieškote idėjų, ką naujo pasigaminti vakarienei ar pietums? Nauja TV3 žiniasklaidos grupės laida „Šviežios idėjos su „Lidl“ turi sprendimą. Šįkart virtuvės šefas Justinas Kapkovičius parodė, kaip dėl didelio baltymų ir mažo riebalų kiekio itin vertinamą vištienos krūtinėlę pasigaminti įdomiau – tiesiog įdarykite ją Šv. Kalėdomis kvepiančiu įdaru.
Prisiminė be reikalo pamirštą mišrainę: idealiai tiks Kalėdoms
„Nieko nėra įdomiau, kaip rasti senus receptus. Šiandieną vienas kaip tik toks receptas su krabų lazdelėmis“, – sako tinklaraščio „Gera virtuvė“ autorė Dalia.
Jums reikės:
250 g krabų lazdelių (naudoju snieginio krabo skonio),
2-3 virtų kiaušinių,
125 gr. ryžių,
1 skardinė kukurūzų,
žalių svogūnų,
šviežių krapų,
majonezo,
druskos,
pipirų.
Ryžius išvirkite pagal instrukcijas, esančias ant pakuotės. Ir juos atvėsinkite.
Išsisaugokite šį receptą Kūčioms: taps šeimos favoritu
Ieškote idėjų, ką naujo pasigaminti iš žuvies? Nauja TV3 žiniasklaidos grupės laida „Šviežios idėjos su „Lidl“ turi sprendimą. Šįkart virtuvės šefas Justinas Kapkovičius parodė, kaip ant kiekvienos šeimos stalo bent kelis kartus per metus atsiduriančius žuvies maltinukus pakelti į kitą lygį.
Tokių ledų parduotuvėje nenusipirksite: pasidalino itin paprastu receptu
Ieškote alternatyvos saldumynams prekybos centruose? Nauja TV3 žiniasklaidos grupės laida „Šviežios idėjos su „Lidl“ turi sprendimą. Šįkart virtuvės šefas Justinas Kapkovičius parodė, kaip savo namų virtuvėje nesudėtingai pasigaminti apelsinų ledus.
Apelsinų ledams reikės:
3 apelsinų
200 g kondensuoto pieno
500 ml grietinėlės
100 g šokolado
Gaminimo eiga:
Išspauskite apelsinų sultis ir sumaišykite su kondensuotu pienu. Grietinėlę išplakite iki standumo.
Tobulas pyragas rudens vakarui: apsilaižysite pirštus
TV3 laidos „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti paprastą, bet labai skanų ir sotų karamelinį riešutų pyragą. Kaip pasakoja pati kulinarė, anksčiau ji tokio tipo pyragus visada pirkdavo kepyklose, bet pati pabandžiusi iškepti suprato, kad skanesnio, nei pagaminto namuose – nėra.
Atrado geriausią bulvinių blynų receptą: užsirašykite iš karto
„Šiandien be ilgų įžangų noriu pasidalinti puikiu vokišku patiekalu. Pasirodo, bulvinius blynus kepa ne tik lietuvaičiai, ne tik slaviškos virtuvės, bet ir vokiečiai. Šiek tiek kitokie, bet labai skanūs. Tiesa, vokiečiai juos valgo su uogiene, bet jūs pasirinkite padažą tokį, kokio norisi. Su visu pasiruošimu ir gaminimu užtrukau apie 30 minučių ir gavosi 6 porcijos“, – sako tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.
Parodė labai skanaus garnyro receptą – praturtins kiekvieną patiekalą
Kai atsibosta visi dažniausiai prie mėsos ar žuvies patiekiami garnyrai, TV3 laidos „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė parodo, kaip paįvairinti kasdienybę su įdomaus recepto idėja. Šį kartą kulinarė parodė, kaip pasigaminti keptą mėlynąjį kopūstą su aštriu padažu. Šį garnyrą pasigaminti paprasta, jis puikiai tiks prie mėsos, žuvies arba kaip atskiras vegetariškas patiekalas.
Baltymų pilna duonos alternatyva: valgysite ir lieknėsite
Ieškote alternatyvos kvietinei duonai? Nauja TV3 žiniasklaidos grupės laida „Šviežios idėjos su „Lidl“ turi sprendimą. Šįkart virtuvės šefas Justinas Kapkovičius parodė išskirtinio duonos pakaitalo receptą, kurio sudėtyje ne tik daug gerųjų riebalų, bet ir kitų vertingų maistinių medžiagų.
Ši sriuba taps šeimos favorite: greita ir skanu
Ieškote kuo nustebinti šeimą? Nauja TV3 žiniasklaidos grupės laida „Šviežios idėjos su „Lidl“ turi sprendimą. Šįkart virtuvės šefas Justinas Kapkovičius siūlo išbandyti greitą ir paprastą konservuotų žirnelių sriubos receptą.
Paragavę šių batonėlių, parduotuvėje jų pirkti nebenorėsite: ne tik sveika, bet ir skanu
Ieškote sveikesnės alternatyvos šokoladiniams batonėliams? Nauja TV3 žiniasklaidos grupės laida „Šviežios idėjos su „Lidl“ turi sprendimą. Šįkart virtuvės šefas Justinas Kapkovičius parodė, kaip savo namų virtuvėje nesudėtingai pasigaminti itin maistingus batonėlius.
Šis troškinys patiks visai šeimynai: užtruksite vos pusvalandį
Ieškote kuo nustebinti šeimą? Nauja TV3 žiniasklaidos grupės laida „Šviežios idėjos su „Lidl“ turi sprendimą. Šįkart virtuvės šefas Justinas Kapkovičius siūlo išbandyti greitą ir paprastą jautienos troškinio receptą, kuris nepaliks abejingų.
Taip ruošta lašiša taps Kūčių stalo pažiba: ragina išbandyti receptą
Didžiosios šventės sparčiai artėja, todėl joms ruoštis verta pradėti jau dabar – tai padės šventinius rūpesčius paversti vienu malonumu.
„Lidl“ dalinasi praktiškais patarimais, kaip lengviau pasiruošti Kūčioms ir kviečia iš anksto išbandyti du išskirtinius patiekalus, kurie nustebins svečius savo netikėtais skoniais.
Šventinės vakarienės repeticija – puiki proga atgaivinti seniai pamėgtus ar kiek primirštus, o gal ir visai naujus receptus.
Paprastas, bet išskirtinio skonio karpis: pirštus apsilaižysite
Ieškote ko nors naujo vakarienės stalui? Nauja TV3 žiniasklaidos grupės laida „Šviežios idėjos su „Lidl“ turi sprendimą. Šįkart virtuvės šefas Justinas Kapkovičius parodė, kaip išsikepti išskirtinio skonio karpį, kuris puikiai tiks ne tik vakarienei, bet ir galės nugulti ant Šv. Kūčių stalo.
Šis cepelinų receptas pasiteisina 100 procentų: „Tikrai rekomenduoju pabandyti“
„Cepelinai? O taip. Ir tikrai gerai perskaitėte su daržovių įdaru. Man jie tokie skanūs, kad tikrai konkuruoja su tradiciniais maltos mėsos įdaro cepelinais. Netikite manimi? Tikrai rekomenduoju pabandyti“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.
Porcijos 4. Užtruksite apie 1 val. Reikės:
3 dalys žalių bulvių tarkių;
1 dalis maltų virtų bulvių;
3 v. š. krakmolo;
Druskos pagal skonį.
Atrado skaniausią bulvinių vėdarų receptą: primins vaikystę
Šį sekmadienį laidos „La maistas. Iššūkis“ tema – vėdarai! Tai vienas tradiciškiausių lietuviškų patiekalų, kurį kartu su laidos viešnia Jurgita gamino vedėja Elena Karalienė. O virtuvės šefas Gian Luca Demarco, padedamas laidos viešnios Beatos, metė iššūkį vėdarams pagamindamas argentinietiškas namines dešreles.
Elenai šįkart tai – visiškas iššūkis, mat pati nėra vėdarų ne tik gaminusi, bet ir ragavusi.
Parodė, kaip pagaminti dieviško skonio šokoladinį desertą: pirštus apsilaižysite
Ieškote deserto recepto, kuriuo galėtumėte nustebinti? Nauja TV3 žiniasklaidos grupės laida „Šviežios idėjos su „Lidl“ turi sprendimą. Šįkart virtuvės šefas Justinas Kapkovičius parodė, kaip pasigaminti dieviškai skanų šokoladinį desertą. Pagaminti visai nesudėtinga, tačiau reikės šiek tiek pakentėti, kol desertas sustings.
Šių firminių blynų receptą padiktavo draugė: gamina tik taip
„Šie blynai šiek tiek kitokie, nei mes esame įpratę. Cukinijos pjaustomos mažais gabaliukais maždaug 0.3mm. Ir kitas skirtumas, kad cukinijos nėra užpilamos druska. Tad viskas šiuose blynuose yra daroma, kad cukinijos būtų jaučiamos. Netgi kepama, kad cukinijos išliktų šiek tiek traškios.
Taigi, stengiamės, kad cukinijose išliktų kuo daugiau mums reikalingų maistinių medžiagų. Vitamino A ir antioksidantų (daugiausia minkštoje žievelėje), skaidulų.
Taip gaminti spagečiai sužavės visą šeimą: paprasta, greita ir labai skanu
Laidos „Gero savaitgalio receptas“ vedėjai Vaida Poderytė-Bernatavičė ir Laurynas Suodaitis šį šeštadienį įkvėpimo semiasi iš itališkos komedinės dramos „Tobuli melagiai“. O kas gali būti itališkesnio nei makaronai?
Šį šeštadienio vakarą TV3 žiūrovų dėmesį prie ekranų prikaustys intriguojantis itališkas filmas „Tobuli melagiai“ (angl. Perfect Strangers), režisuota Paolo Genovese.
Makaronai su faršu: taps šeimos favoritu
Ieškote greto vakarienės recepto, kuriuo galėtumėte nustebinti? Nauja TV3 žiniasklaidos grupės laida „Šviežios idėjos su „Lidl“ turi sprendimą. Šįkart virtuvės šefas Justinas Kapkovičius parodė, kaip pasigaminti visos šeimos favoritu tapsiantį makaronų patiekalą.
Šie Ingridos mėsos suktinukai sužavės ne vieną: recepto prašys visi
„Kad ir kaip mėgčiau pagaminti ką nors naujo, atrasti naujų skonių savo virtuvėje, bet visgi dažniausiai norisi šeimai pagaminti jaukų, šiltą, paprastą ir labai naminį patiekalą. Tada mintyse pradeda šmėžuoti zrazai su bulvių koše. Tai yra išmuštas mėsos pjausnys, kuris yra pagardinamas prieskoniais ir įdaromas įvairiais įdarais, pradedant daržovėmis, kiaušiniais, grybais ar bulvėmis.
Tokių spurgų dar nesate ragavę: bus puikus užkandis prie filmo
Ieškote kuo nustebinti namiškius? Nauja TV3 žiniasklaidos grupės laida „Šviežios idėjos su „Lidl“ turi pasiūlymą. Šįkart virtuvės šefas Justinas Kapkovičius parodė, kaip pasigaminti abejingų nepaliksiantį užkandį, kuris taps stalo puošmena.
Šis patiekalas nepaliks abejingų – vienas ingredientas suteiks išskirtinį skonį
Ieškote kuo paįvairinti namų virtuvės patiekalus? Nauja TV3 žiniasklaidos grupės laida „Šviežios idėjos su „Lidl“ turi pasiūlymą. Šįkart virtuvės šefas Justinas Kapkovičius parodė, kaip pasigaminti išskirtinį žuvies patiekalą, vienas ingredientas nustebins.
Tokio patiekalo iš bulvių dar nesate gaminę: bus sunku atsispirti
Ieškote naujų ir netikėtų skonių? Nauja TV3 žiniasklaidos grupės laida „Šviežios idėjos su „Lidl“ turi išeitį. Šįkart virtuvės šefas Justinas Kapkovičius parodė, kaip pasigaminti indų virtuvės pažiba tapusias pakoras, kurios puikiai tiks ir vegetarams.
Šią mišrainę išmokė gaminti draugė: garantuotai atsidurs ant šventinio stalo
„Apie savo slaptą meilę burokėliams jau nebekalbėsiu. Aš juos mėgstu ir taškas. Burokėlių sriuba tikriausiai yra viena iš dažniausiai verdamų sriubų sąrašo. Mėgstu ir mišraines su burokėliais, ir šaltibarščius valgau visus metus. Kai pamačiau šią mišrainę pas Loretą, tikrai žinojau, kad ją gaminsiu ir nelauksiu jokių švenčių. Taip ir nutiko. Skania mišraine su burokėliais ir kelmučiais mėgaujuosi jau dabar.
Šis akimirksniu paruošiamas troškinys užkariaus širdį: pirštus apsilaižysite
Norite, kad pietų ar vakarienės ruošimas neapsunkintų? Nauja TV3 žiniasklaidos grupės laida „Šviežios idėjos su „Lidl“ turi sprendimą. Šįkart virtuvės šefas Justinas Kapkovičius parodė, kaip pasigaminti itin lengvai paruošiamą paprikų troškinį, kuris tiks ir vegetarams.
Šį pyragą kepa visą rudenį: receptą atskleidė visiems
„Tai vienas dažniausiai kepamų pyragų šį rudenį. Kai moliūgai vis dar džiugina savo derliumi gaminu su jais. O jūs mėgstate? Naudojate? Dažnai gaminate? Skelbiu šią savaitę – moliūgų savaite“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.
1 stiklinė = 200 ml. Kepimo forma 24 cm skersmens.