• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Besibaigiant darbo savaitei pats metas pagalvoti, kaip ruošitės tobulai šiltam savaitgaliui ir kokiais šašlykais pasilepinsite. Kiaulienos mentę arba sprandinę marinuokite pagal tinklaraštininkę Ritą. Ji sako, kad tai puikus pasirinkimas, norintiems valgyti skaniai. 

6

Besibaigiant darbo savaitei pats metas pagalvoti, kaip ruošitės tobulai šiltam savaitgaliui ir kokiais šašlykais pasilepinsite. Kiaulienos mentę arba sprandinę marinuokite pagal tinklaraštininkę Ritą. Ji sako, kad tai puikus pasirinkimas, norintiems valgyti skaniai. 

REKLAMA

Iš vakaro užmarinavę mėsytę, jau rytoj ryte galėsite mėgautis minkštais šašlykais. 

Ingredientai:

2 kg. kiaulienos mentės arba sprandinės, keli šaukštai garstyčių, keli šaukštai pomidorų padažo, 5 dideli svogūnai, kelios skiltelės česnako, truputį druskos, baziliko, džiovintų salierų lapų, kalendros, juodų pipirų, raudonėlio.

Paruošimas:

Mėsą supjaustome gabaliukais, dedame prieskonius, pusžiedžiais pjaustytus svogūnus,česnaką, džiovintus prieskonius, druską, garstyčias, pomidorų padažą.

Toliau linksmoji dalis: apie 15 min. mėsos ''masažo''. Laikome parą arba trumpiausiai 5-6 val.

Tiekiame su ant grotelių keptomis bulvėmis ir daržovėmis. Bulvės prieš tai buvo išvirtos. Labai minkšti, sultingi, tirpsta burnoje.   

Šaltinis: www.ritosreceptai.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų