Iš vakaro užmarinavę mėsytę, jau rytoj ryte galėsite mėgautis minkštais šašlykais.
Ingredientai:
2 kg. kiaulienos mentės arba sprandinės, keli šaukštai garstyčių, keli šaukštai pomidorų padažo, 5 dideli svogūnai, kelios skiltelės česnako, truputį druskos, baziliko, džiovintų salierų lapų, kalendros, juodų pipirų, raudonėlio.
Paruošimas:
Mėsą supjaustome gabaliukais, dedame prieskonius, pusžiedžiais pjaustytus svogūnus,česnaką, džiovintus prieskonius, druską, garstyčias, pomidorų padažą.
Toliau linksmoji dalis: apie 15 min. mėsos ''masažo''. Laikome parą arba trumpiausiai 5-6 val.
Tiekiame su ant grotelių keptomis bulvėmis ir daržovėmis. Bulvės prieš tai buvo išvirtos. Labai minkšti, sultingi, tirpsta burnoje.
Šaltinis: www.ritosreceptai.lt