Audronė pasakoja, kad jis plinta iš rankų į rankas ir jį susigundo išbandyti kiekviena šeimininkė. Pabandykite ir jūs, liksite nustebę rezultatu!
Šįsyk kepėme vištienos blauzdeles apelsinų marinate.
Reikės:
10 vnt.vištienos blauzdelių, 2 apelsinų sulčių, raudonos saldžiosios paprikos prieskonių, česnako granulių, vištienos prieskonių, šlakelio aliejaus, druskos.
Vištienos blauzdeles marinavau per naktį.
Dubenyje vištienos blauzdeles išprieskoninau išvardintais prieskoniais ir išspaustomis apelsino sultimis, įpyliau šlakelį aliejaus ir uždengusi pastačiau į šaldytuvą.
Kepant blauzdeles sudėjome apelsino griežinėlius, juos kepėme labai trumpai ir jie tobulai derėjo prie iškeptų blauzdelių.
Nuotraukų galerijoje: idėja, kaip paruošti bulvių ir šoninės šašlyką.