INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų kiaulės faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves išverdame. Tuo tarpu, ant keptuvės pakepiname svogūną ir mėsą. Paskaniname norimais prieskoniais. Išvirusias bulves sumalame, mušame kiaušinį, beriame miltus, padruskiname ir minkome. Formuojame plokščius blynus, kuriuos įdarome mėsa, pakepame aliejuje, kol apskrus. Skanaus!
Autorius: Martyna
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų kiaulės faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves išverdame. Tuo tarpu, ant keptuvės pakepiname svogūną ir mėsą. Paskaniname norimais prieskoniais. Išvirusias bulves sumalame, mušame kiaušinį, beriame miltus, padruskiname ir minkome. Formuojame plokščius blynus, kuriuos įdarome mėsa, pakepame aliejuje, kol apskrus. Skanaus!
Autorius: Martyna
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI