• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek alyvuogių
  • šiek tiek malti juodieji pipirai
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų vištos filė
  • 0.5 stiklinės majonezo (arba grietinė)
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 stiklinės kečupo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištiena supjaustykite kubeliais.
    Sumaišykite kečupą, majonezą, druską ir pipirus.
    Į šį marinatą sudėkite vištieną ir marinuokite apie 3-4 val.
    Po to ant iešmelių verkite pakaitomis vištiena, svogūno griežinėlį ir alyvuoges. Kepkite grilyje ar virš žarijų kaitros, kol gražiai apskrus.

Autorius: Vytautė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek alyvuogių
  • šiek tiek malti juodieji pipirai
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų vištos filė
  • 0.5 stiklinės majonezo (arba grietinė)
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 stiklinės kečupo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištiena supjaustykite kubeliais.
    Sumaišykite kečupą, majonezą, druską ir pipirus.
    Į šį marinatą sudėkite vištieną ir marinuokite apie 3-4 val.
    Po to ant iešmelių verkite pakaitomis vištiena, svogūno griežinėlį ir alyvuoges. Kepkite grilyje ar virš žarijų kaitros, kol gražiai apskrus.

Autorius: Vytautė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų