• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų (marinatui)
  • 3 česnakų (marinatui)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 kilogramas vištos filė
  • 3 valgomieji šaukštai sojos padažo (marinatui)
  • 100 mililitrų vandens (marinatui)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus (marinatui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išspaudžiame citrinos sultis ir sumaišome su sojos padažu, vandeniu, aliejumi ir išspaustomis česnako skiltelėmis.
    Šiuo marinatu užpilame vištienos gabaliukus. Marinuojame apie 6-7 valandas.
    Ant iešmų suvertus vištienos gabaliukus pabarstome druska ir pipirais. Kepame virš kaitrių žarijų.

Autorius: Kristina

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų (marinatui)
  • 3 česnakų (marinatui)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 kilogramas vištos filė
  • 3 valgomieji šaukštai sojos padažo (marinatui)
  • 100 mililitrų vandens (marinatui)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus (marinatui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išspaudžiame citrinos sultis ir sumaišome su sojos padažu, vandeniu, aliejumi ir išspaustomis česnako skiltelėmis.
    Šiuo marinatu užpilame vištienos gabaliukus. Marinuojame apie 6-7 valandas.
    Ant iešmų suvertus vištienos gabaliukus pabarstome druska ir pipirais. Kepame virš kaitrių žarijų.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų