• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • 500 gramų vištos filė
  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 200 gramų konservuotų žirnelių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek džiovintų bazilikų
  • šiek tiek laurų lapų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • 500 gramų vištos filė
  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 200 gramų konservuotų žirnelių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek džiovintų bazilikų
  • šiek tiek laurų lapų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną supjaustome gabaliukais ir dedame į įkaitintą keptuvę. Apkepame ir įpilame 1 litrą vandens. Morką supjaustome gabaliukais ir dedame į vištieną troškintis kartu. Pabarstome pagal skonį druską, pipirais, SANTA MARIA baziliku, lauro lapeliais ir troškiname apie 40 min. Tada dedame žirnelius ir kelis šaukštus natūralaus pomidorų padažo.
    Patiekiame su pasirinktu garnyru.

Autorius: Jelena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų