INGREDIENTAI:
- 500 gramų bulvių (virtos)
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 stiklinė lazdyno reišutų
- 500 gramų obuolių
- 1 vienetas kiaušinių (virtas)
- 1 valgomasis šaukštas acto
- 0.5 stiklinės baltojo vyno
- 100 gramų majonezo
- šiek tiek druskos
- 1 arbatinis šaukštelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nulupti obuoliai ir bulvės supjaustomi kubiukais, riešutai ir kiaušinio baltymai smulkiai sukapojami. Viskas sumaišoma, pasūdoma, įberiama šiek tiek cukraus. Salotos sudedamos į salotinę, užpilamos majonezu, pabarstoma druskos, cukraus, pipirų, užpilama acto, citrinos sulčių, aliejaus, vyno.
REKLAMA