Viename dubenyje sumaišykite šiltą vandenį, mieles, 1 šaukštą cukraus ir palikite maždaug 15 minučių, kad masė suputotų. Kitame dubenyje sumaišykite citrinos žievelę, sviestą, vanilės ekstraktą, kondensuotą pieną ir kiaušinį. Gautą masę sumaišykite su mielėmis, paplakite mažu greičiu apie 5 min. ir tuomet maišant pilkite po 1 stiklinę miltų, kol supilsite visas 4 stiklines. Turi gautis lipni tešla. Gautą tešlą uždenkite švariu rankšluostėliu ir palikite šiltai maždaug 1 val., kad tešla pakiltų. Iš pakilusios tešlos suformuokite didelį apvalų žiedą su skyle viduryje ir palikite 2 val., kad dar šiek tiek pakiltų. Tešlai pakilus pasigaminkite konditerinį kremą. Pakaitinkite puode 2 stiklines pieno (bet neužvirinkite). Dideliame dubenyje suplakite 3 kiaušinių trynius kartu su 1 kiaušiniu, 0,5 stiklinės cukraus ir 0,5 stiklinės miltų, kol gausite vientisą tešlą. Lėtai sumaišykite kiaušinių masę su karštu pienu ir gerai išplakite, kad nesukietėtų kiaušiniai. Gautą mišinį supilkite į puodą, ir nuolat plakant virkite virš vidutinės ugnies, kol masė tampa vientisa ir sutirštėja. Tuomet nukelkite masę nuo ugnies, įmaišykite 1 šaukštelį vanilės ekstrakto, perpilkite į švarų dubenį ir palikite atvėsti iki kambario temperatūros. Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros. Kremui atvėsus supilkite jį į konditerinį švirkštą ir papuoškite pakilusį tešlos žiedą. Aptepkite tešlą plaktu kiaušiniu, papuoškite cukruotomis vyšniomis, iš 2 šaukštų cukraus bei 2 šaukštų vandens pagamintais cukraus gabaliukais ir į žiedo vidurį įdėkite folijos, kad kepant tešla nesuliptų. Kepkite duoną apie 35 min. 175 laipsnių temperatūroje ir iškepus perkelkite ant grotelių, kad atvėstų. Šią duoną argentiniečiai patiekia kaip vieną iš tradicinių velykinių patiekalų. Skanaus.
Viename dubenyje sumaišykite šiltą vandenį, mieles, 1 šaukštą cukraus ir palikite maždaug 15 minučių, kad masė suputotų. Kitame dubenyje sumaišykite citrinos žievelę, sviestą, vanilės ekstraktą, kondensuotą pieną ir kiaušinį. Gautą masę sumaišykite su mielėmis, paplakite mažu greičiu apie 5 min. ir tuomet maišant pilkite po 1 stiklinę miltų, kol supilsite visas 4 stiklines. Turi gautis lipni tešla. Gautą tešlą uždenkite švariu rankšluostėliu ir palikite šiltai maždaug 1 val., kad tešla pakiltų. Iš pakilusios tešlos suformuokite didelį apvalų žiedą su skyle viduryje ir palikite 2 val., kad dar šiek tiek pakiltų. Tešlai pakilus pasigaminkite konditerinį kremą. Pakaitinkite puode 2 stiklines pieno (bet neužvirinkite). Dideliame dubenyje suplakite 3 kiaušinių trynius kartu su 1 kiaušiniu, 0,5 stiklinės cukraus ir 0,5 stiklinės miltų, kol gausite vientisą tešlą. Lėtai sumaišykite kiaušinių masę su karštu pienu ir gerai išplakite, kad nesukietėtų kiaušiniai. Gautą mišinį supilkite į puodą, ir nuolat plakant virkite virš vidutinės ugnies, kol masė tampa vientisa ir sutirštėja. Tuomet nukelkite masę nuo ugnies, įmaišykite 1 šaukštelį vanilės ekstrakto, perpilkite į švarų dubenį ir palikite atvėsti iki kambario temperatūros. Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros. Kremui atvėsus supilkite jį į konditerinį švirkštą ir papuoškite pakilusį tešlos žiedą. Aptepkite tešlą plaktu kiaušiniu, papuoškite cukruotomis vyšniomis, iš 2 šaukštų cukraus bei 2 šaukštų vandens pagamintais cukraus gabaliukais ir į žiedo vidurį įdėkite folijos, kad kepant tešla nesuliptų. Kepkite duoną apie 35 min. 175 laipsnių temperatūroje ir iškepus perkelkite ant grotelių, kad atvėstų. Šią duoną argentiniečiai patiekia kaip vieną iš tradicinių velykinių patiekalų. Skanaus.