• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau mėgaujatės bulvių derliumi, tačiau vis pristinga minčių, kaip jas paruošti? Tai tikrai ne bėda, nes šiandien su jumis dalijamės idealiu bulvių receptu, kurias pagardins tobulas padažas. 

Jau mėgaujatės bulvių derliumi, tačiau vis pristinga minčių, kaip jas paruošti? Tai tikrai ne bėda, nes šiandien su jumis dalijamės idealiu bulvių receptu, kurias pagardins tobulas padažas. 

REKLAMA

Ingredientai: kelios skiltelės česnako; puselė svogūno; keli lauro lapeliai; druska; pipirai; „rasalas“ nuo marinuotų agurkėlių, šoninė ir dešrelės; svogūno laiškai; krapai, grietinė.

GAMINIMAS

Bulves nušveisti, suberti į puodą, sudėti puselę svogūno, česnaką, lauro lapelius, druską, kelis pipiriukus, užpilti vandens, kad vos apsemtų ir virti nuo užvirimo 10 min.

Nupilti puodelį vandens ir įpilti puodelį rasalo į verdančias bulves. Virti dar apie 15-20 min. Patikrinti peiliu, kaip bulvės bus išvirę nukošti ir dar minutei ar dviem statyti ant ugnies, kad nugaruotų.

Į puodą, kurį galima statyti į orkaitę, išversti bulves, suberti kapotus krapus, traiškytą česnaką, smulkintus sv. laiškus, grietinę keptuvėje pakepintus svogūnus su smulkinta šonine ir dešrelėmis ir viską kruopščiai permaišyti.

Šaltinis: Skanus gyvenimas 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų