• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų makaronų
  • 3 skiltelės česnakų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 250 gramų krevečių (lukštentos)
  • 150 gramų sūris
  • 250 mililitrų grietinėlės
  • 150 gramų žalumynų
  • 0.5 žiupsnelio druskos
  • 0.5 žiupsnelio pipirai

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų makaronų
  • 3 skiltelės česnakų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 250 gramų krevečių (lukštentos)
  • 150 gramų sūris
  • 250 mililitrų grietinėlės
  • 150 gramų žalumynų
  • 0.5 žiupsnelio druskos
  • 0.5 žiupsnelio pipirai

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės.

    Įkaitiname keptuvę su 2 valgomaisiais šaukštais sviesto ir sudedame smulkintus česnakus bei svogūnus. Kepame kol lengvai apkeps.

    Pilame nusunktas krevetes ir dar kepame apie 2 minutes.

    Į pakepintus svogūnus, česnakus ir krevetes pilame išvirtus makaronus.

    Ant viršaus pilame grietinėlę su susmulkintais žalumynais ir prieskoniais.

    Viską gerai išmaišome ir pakepiname apie porą minučių. Patiekalą pagardiname tarkuotu sūriu.

    Viską uždengiame ir paliekame 5 minutes sūriui išsilydyti.

Autorius: Monika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų