INGREDIENTAI:
- 3 vienetai kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- 50 mililitrų pieno
- 450 gramų makaronų
- 230 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Makaronai išverdami, nusunkiami ir sumaišomi su tirpintu sviestu. 2 kiaušinių tryniai išsukami su druska, įpilama pieno, suberiamas tarkuotas sūris ir sumaišoma su makaronais. Paskui lengvai įmaišomi išplakti kiaušinių baltymai. Į išteptą riebalais ir džiūvėsėliais pabarstytą keptuvą sukrečiama makaronų masė. Ant viršaus supilamas likęs kiaušinis, išplaktas su pienu. Viršus apibarstomas džiūvėsėliais. Kepama orkaitėje apie 35 min.
REKLAMA