Paruošti padažą iš aliejaus, sojos padažo, medaus, druskos, pipirų, lauro lapelių, rozmarino bei smulkinto česnako. Juo ištrinti supjaustytus šonkaulius ir palikti kelioms valandoms pasimarinuoti. Kepti apie 40-50 min. kartu su prieskoniais ištrintomis bulvėmis 190 laipsnių temperatūros orkaitėje. Bulves geriau įdėti vėliau. Skanaus.
Autorius: Regina
INGREDIENTAI:
1.5 kilogramo bulvių
3 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek laurų lapų
1 valgomasis šaukštas medaus
šiek tiek rozmarino
1.5 kilogramo kiaulienos šonkaulių
2 valgomieji šaukštai sojos padažo
1 valgomasis šaukštas druskos
5 valgomieji šaukštai aliejaus
1 arbatinis šaukštelis prieskonių (bulvėms)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošti padažą iš aliejaus, sojos padažo, medaus, druskos, pipirų, lauro lapelių, rozmarino bei smulkinto česnako. Juo ištrinti supjaustytus šonkaulius ir palikti kelioms valandoms pasimarinuoti. Kepti apie 40-50 min. kartu su prieskoniais ištrintomis bulvėmis 190 laipsnių temperatūros orkaitėje. Bulves geriau įdėti vėliau. Skanaus.